Skip To Content
CyberGhost VPN
Rangert #3 av 13

CyberGhost

4.3 / 5

CyberGhost VPN
€1,99 / mnd

Laveste pris

Prøv nå
Annonselenke
Det beste med CyberGhost VPN
 • God pris på lengre abonnement

 • Stort server nettverk: over 7.100+ servere

 • Støtter torrenting

 • Fungerer med de fleste streamingtjenester

€1,99/ mnd

Laveste pris
Prøv CyberGhost
Annonselenke

CyberGhost VPN sammendrag

I denne VPN testen skal vi ta en titt på CyberGhost som VPN tjeneste. CyberGhost er en av de største og eldste VPN leverandørene på markedet, samt sett på som om ikke den beste tjenesten. Til en god pris og bred tilgjengelighet er det ikke rart at CyberGhost ligger helt i toppen blant eksperter og den vanlige forbruker. 

I denne CyberGhost anmeldelsen skal vi se på blant annet hastighet, sikkerhet, policy, tilgjengelighet og veldig mye mer. Les mer for å se hvorfor du bør velge CyberGhost VPN

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Rask nedlastingshastighet fra samme land

 • Låser opp Netlix, Amazon Prime ++

 • Støtter torrents og P2P trafikk

 • Stort servernettverk

 • Brukervennlig apper for Windows, MacOS, iOS og Android

 • Tokenbasert dedikert IP-system og WireGuard tilgjengelig

Ulemper
 • Lavere langdistansehastighet

 • Begrensede funksjoner på mobil og MacOS

 • Kan ikke omgå aggressiv sensur

 • Ad Blocker er ineffektiv

Nøkkelinfo

laveste pris€1,99/mnd over 12 måneder
topp nedlastningshastighet89Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonRomania (EU medlem)
LogginpolicyAnonymt
Antall land91
Antall Servere7.100+
netflix USAJa
Fungerer i KINaNei

Vår mening

En av de største og mest kjente VPN tjenestene i dag er CyberGhost.

Selskapet ble stiftet i Romania i 2011. Siden den gang har CyberGhost utviklet seg til å bli en betalingstjeneste med over 36 millioner brukere på verdensbasis.

Programvaren eies av Tape Technologies som også har kjøpt opp Private Internet Access og ZenMate.

Etter vår CyberGhost test er det klart at dette er et utrolig godt og profesjonelt valg.

Med CyberGhost får du en svært brukervennlig tjeneste som leverer sterke resultater på alle arenaer. Til tross for at det ikke er den aller billigste VPN på markedet får du utrolig mye for pengene og om du ikke er fornøyd med tjenesten kan du få pengene tilbake i hele 45 dager fra du registrerte deg.

Cyberghost VPN

CyberGhost hastighet og lokasjoner

Når man skal velge seg ut en VPN er det normalt at hastighet ligger relativt høyt på ønskelisten til de fleste forbrukere. Et tregt internett er det verste som finnes, så en VPN med høy hastighet er nesten et “must”. Særlig fordi hastigheten som regel faller noen mb/s ved bruk av VPN servere. 

I vår CyberGhost test så vi utrolig sterke resultater som ligger på høyde med de andre VPN-leverandørene på topp. Vi kunne enkelt både streame, spille og laste ned tunge filer uten problemer, og kunne nesten ikke se utslag på hastigheter for opp eller nedlasting. I tillegg er CyberGhost rask å koble seg opp til i motsetning til mange andre VPN-tjenester. Vi vil dermed kunne si at hastigheten ikke er noe å utsette på i denne CyberGhost anmeldelsen.

cyberghost app setup

CyberGhost Logging policy og eierskap

I enhver VPN er logging et stort tema, men i CyberGhost trenger du aldri å tenke på dette. Ettersom selskapet har en egen policy om null loggføring trenger du aldri å tenke på at de loggfører dine søk og historikk på nett. Dette er utrolig betryggende som forbruker, samtidig som du ikke trenger å bekymre deg for sikkerhetsbrudd hos CyberGhost.

Sikkerhet og personvern 

Som nevnt over er CyberGhost i øverste klasse innen privatliv, og loggfører hverken atferd eller søk på nett. Dersom du derimot er bekymret for hacking direkte mot deg kan vi betrygge deg ytterligere med en 256-bit AES kryptering hos CyberGhost.

Det vil si at du sitter på en topp moderne sikkerhetskryptering som vil forhindre ethvert angrep mot deg og dine data. I tillegg til denne utrolige sikkerheten stiller de også opp med en helt egen “kill switch” som kan benyttes til enhver tid. Sikkerhetsaspektet i CyberGhost anmeldelsen er dermed mer enn godt nok for de fleste, og vil mest sannsynlig dekke selv de tøffeste behov innen sikkerhet og kryptering.

Sikkerhetsfunksjoner
 • 256-bit AES kryptering

 • Servere i Usa og hele verden med rask til og frakobling

 • Kill Switch som sikrer at ikke ip adresse blir eksponert dersom forbindelsen til CyberGhost skulle falle ut.

 • CyberGhost bruker ingen form for loggføring overfor sine brukere

 • VPN tjenesten oppdaterer stadig servere slik at du hele tiden har tilgang til de mest populære strømmetjeneste

CyberGhost Streamingtjenester & Torrenting

Om du spør noen med VPN hva de skal bruke det til vil det som regel i ni av ti tilfeller være streaming, og i den forlengelse bruk at Netflix og andre tjenester på tvers av landegrenser. Geoblocking har gjort det vanskeligere å streame nasjonalt innhold i utlandet og mange har derfor et behov for en VPN som kan strømme innhold i flere land. CyberGhost stiller i dette tilfellet opp for deg. 

Særlig NRK og TV2 har vært de tøffeste programmene å få tilgang til uten VPN, men ved bruk av CyberGhost skal du få tilgang over alt i verden. Videre får du også mulighet til å bruke amerikansk eller andre nasjoners Netflix for et større utvalg av filmer og serier. Dette er utrolig bra med tanke på at Netflix stadig blokkerer IP-adresser knyttet til VPN. Gratis VPN-tjenester har derfor ikke hatt mulighet til å tilby amerikansk Netflix gjennom sine servere. 

Torrenting forbindes ofte med ulovlig nedlastning og er et svært omdiskutert tema. Til tross for hvilken side du står ved i denne debatten er det helt klart at det er en enkel og billig måte å få tak i software og media på nett. Lovverket derimot har gjort det problematisk å laste opp filer med torrenting, og en VPN vil i mange tilfeller kunne redde deg fra en kjip situasjon.

Alt i alt er CyberGhost en svært sterk VPN når det kommer til både streaming og opp- og nedlastning av torrent-filer på nett. Du kan stole fullt og helt på at CyberGhost holder deg trygg og anonym. 

Hvor mye koster CyberGhost VPN?

CyberGhost Prisplan

Månedlig
€ 11,99/mnd

14 dagers pengene tilbake garanti

Prøv

6 måneder
€ 4,8/mnd

Trukket €59 hver 12 måned etter de første 6 månedene

Spar 68%

12 måneder + 3 mnd gratis
€ 1,99/mnd

Trukket US$ 64,85 hver 12 måned

Spar 83%

45 dager pengene-tilbake garanti

CyberGhost tilbyr kundene sine tre forskjellige VPN planer. Alle planene har samme tilgang til programmet så forskjellen ligger i prisen de tilbyr. 

Den første planen er 1 month planen og går ut på at du betaler 11.99 euro per måned du har programmet. På dette programmet vil du ha muligheten til å få tilbake pengene under deres “14 day money back guarantee”. Dette vil være det minst lukrative programmet ettersom det baserer seg på et månedlig abonnement system. Fordelen her er at du kan avlyse når som helst uten forpliktelser. 

Den andre planen til CyberGhost er et års abonnement system. Dette betyr at du som kunde betaler en fast avgift på 3.75 euro per måned, men binder deg til å betale denne avgiften i 12 måneder. Du vil i tillegg til månedsavgiften få en regning på 45 euro hver 12 måned. Dette programmet kommer med en “45 day money back guarantee” i motsetning til de 14 dagene du får på den første planen. Dette er en avtale for deg som ønsker en mer langsiktig avtale med en mindre kostnad.

Den siste planen er den planen CyberGhost anbefaler sterkest på sidene sine. Dette er planen hvor du sparer hele 83%. Det er derimot en avtale som er for noen som er 100 prosent sikre på å gjøre CyberGhost til sin VPN leverandør ettersom det er en avtale på 3 år og 3 måneder, eller med andre ord 39 måneder om du foretrekker det. Her vil du betale 2 euro i måneden, og 78 euro hvert tredje år. Planen kommer også med en “45 day money back guarantee”. Dette er for deg som vil binde deg til en lengre periode med en veldig god pris.

Brukervennlighet med CyberGhost

Når det kommer til brukervennlighet er CyberGhost en av de ledende i industrien. Det er sjeldent man kommer over en plattform som er av den kvaliteten. CyberGhost har jobbet nøye for å lage et design som passer alle, om du er nybegynner eller en mer erfaren bruker og du kan lett manøvrere deg gjennom uten problemer. CyberGhost har også en chrome utvidelse som gjør det enkelt å administrere software. Det er enkelt å laste ned og når du først har lastet det ned så vil det oppstå minimalt med problemer.

Men som alle tjenester vil det være fordeler og ulemper ved tjenestene de tilbyr. Dette er intet unntak når det kommer til VPN tjenester. Derfor skal vi nå ta deg igjennom noen av fordelene og ulempene med CyberGhost som VPN tjeneste. 

CyberGhost har over 7100 VPN servere jorden rundt noe som gjør de til en veldig brukervennlig plattform. Det er ikke ofte man opplever et så stort mangfold av servere, og gjør det enkelt og sikkert for deg som bruker å ha tillit til systemet du bruker. Det gjør at du som bruker er trygg på systemet du bruker og opererer med, derfor ligger dette punktet som en stor fordel under brukervennlighet.

En annen ting som er viktig når man ser på fordeler og ulemper ved brukervennlighet er det en selvfølge å se på hastigheten. Hastighet er noe som er avgjørende for deg som bruker når du velger din VPN leverandør. Med en trege VPN servere er det veldig lett å bli frustrert og komme med et sterkt ønske om pengene tilbake. Derfor er hastighet en nødvendig faktor å se på når du ønsker god brukervennlighet. I vår test av CyberGhost sin hastighet fant vi svært få problemer. CyberGhost har såpass sterke resultater at de ligger på høyde med de øverste VPN-leverandørene. Det var null problem å både streame, spille og laste ned tunge filer, og så ingen utslag for hastigheter for opp eller nedlastning. Det var også enkelt og raskt å koble seg opp til CyberGhost noe som er et vedvarende problem hos mange andre leverandører.

En ulempe med CyberGhost er at du ikke vil ha muligheten til å prøve programmet før du kjøper det. Dette betyr at du må sette deg inn i all detaljer som er viktige for deg før du kjøper programmet. De har derimot en “45 day money back guarantee” policy som gjør det enkelt for deg å få tilbake pengene om du ikke er fornøyd. Det ville derimot vært enda bedre med en prøveperiode slik at man kan forsikre seg om at man er fornøyd før man forplikter seg, men fortsatt ikke dårlig.

En annen ulempe er at CyberGhost ikke er det billigste alternativet på markedet. Dette er selvfølgelig relativt ettersom de tilbyr mye som andre VPN leverandører ikke gjør. Det er også ikke en stor forskjell i pris med tanke på kvaliteten de tilbyr. Du vil garantert ikke legge mye merke til kostnadene. Mer om pris under.

Les mer: De beste VPN tjenestene for bedrifter

CyberGhost på forskjellige enheter

Når du skal velge din VPN-leverandør er det viktig at de støtter din enhet og operativsystem. Når det kommer til mobil bruk vil de aller aller fleste bruke en Iphone med ios eller en Samsung eller liknende med Android. Til tross for at VPN har vært kjent som en tjeneste for datamaskiner er det stadig flere som har behov for å sikre nettsurfingen sin på mobil. Det er jo faktisk her det meste av våre personvernopplysninger og betalingsinformasjon ligger. Nå bruker vi stadig mer mobilbetaling og behovet for sikker handel på nett øker. 

CyberGhost har heldigvis tenkt på dette og har laget apper som kan lastes ned for bruk på både iPhone og Android. På den måten kan du være sikker på at du holder deg sikker på nett, også på mobilen. Samtidig trenger du ikke til å begrense friheten over innhold til PC, men kan også bruke VPN til å få tilgang til innhold på mobilen din.

cyberghost
CyberGhost VPN

CyberGhost er en rask, sikker VPN-tjeneste som eies av et personvernfokusert selskap basert i Romania

Prøv CyberGhost
Annonselenke

Kundeservice hos CyberGhost

CyberGhost har har flere gode muligheter for kundeservice fra deres nettside.

Det første de tilbyr er “product guides”. Dette er for deg som ønsker veiledning med VPN tjenesten de leverer. Dette kan for eksempel være hvordan du skal installere CyberGhost 8 for Mac OS. Da vil du få en detaljert gjennomgang av hvordan du skal gjøre dette.

FAQs er det andre de tilbyr innenfor kundeservice på siden deres. Enkelt og greit en lang rekke med alle de mest vanlige spørsmålene besvart på en detaljert og god måte.

24/7 Live support

Du har også muligheten til å sende en forespørsel om spørsmål som du vil få besvart så fort som mulig. Dette er noe du kan benytte deg av om du ikke finner svarene du leter etter på siden. Du har også muligheten til å chatte med en AI bot som kan svare på enkle spørsmål.

cyberghost vpn anmeldelse

Hvorfor Velge CyberGhost VPN

Dette er et veldig enkelt spørsmål. Ja det gjør vi. CyberGhost har vist seg som en av de fremste VPN leverandørene på markedet med sin imponerende software, brukervennlige systemer og ypperlige sikkerhet. Det er et program som en nybegynner vil ha mye glede av i lik linje med ekspertene. Jeg tror vi kan si med sikkerhet at dette er et av de bedre programmene som er tilgjengelige der ute nå. Er du villig til å betale litt mer enn noen, men på ingen måte mye mer, for noe veldig bra så er dette definitivt for deg. Vi anbefaler at du undersøker selv på CyberGhost sine nettsider om dette er noe du er interessert i som kunde i dag.

CyberGhost VPN

CyberGhost er en rask, sikker VPN-tjeneste som eies av et personvernfokusert selskap basert i Romania

Prøv CyberGhost
Annonselenke

Alternativer til CyberGhost

CyberGhost sammenlignet med konkurrentene
CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

privatevpn
PrivateVPN

God pris på 2 års plan

Gå til PrivateVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $1,98

  per måned

 • 150

  i 62 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256

 • Ingen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com