Skip To Content
expressVPN
Rangert #4 av 13

ExpressVPN

4.7 / 5

expressVPN

Spar 49 %

Spesialtilbud

Prøv nå
Annonselenke
Det beste med ExpressVPN
 • Veldig god hastighet

 • Fungerer med alle kjente streaming tjenester

 • Svært god sikkerhet

 • Servere i hele 94 land

$6.67 / mnd

Laveste pris
Prøv ExpressVPN
Annonselenke

Kort forklart

ExpressVPN er en pålitelig VPN tjeneste for deg som er på jakt etter tilgang til utenlandske streaming sider samtidig som du ønsker godt personvern og høy sikkerhet.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Imponerende hastighet

 • Lar deg bruke alle streamingtjenester

 • Fungerer med Netflix, NRK, TV2 sumo og mer

 • AES-256 kryptering og ingen personlig dataloggføring

 • 3000+ servere i 94 land

 • Brukervennlige apper og SmartDNS for høy kompatibilitet

 • Utmerket 24/7 support med live chat

Ulemper
 • Dyrere en konkurrentene

 • Ingen VPN kill switch på iOS

 • Ingen Linux GUI

Nøkkelinfo

laveste pris$6.67/mnd over 15 måneder
topp nedlastningshastighet88Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonBritish Virgin Islands
LogginpolicyAnonymt
Antall land94
Antall Servere3.000+
netflix USAJa
Fungerer i KINaJa

Vår mening

Sammenlignet med andre aktører er ikke ExpressVPN det billigste alternativet tilgjengelig, men du får absolutt verdi for pengene dine.

Siden leverer sterk kryptering, servere med tilgang til alle de mest populære streamingtjenestene og høy fart.

Med servere i over 160 land og førsteklasses sikkerhet får du svært god kvalitet på video og bilde selv om du er koblet på en server langt unna.

I store markeder som f.eks. USA har ExpressVPN en lang rekke servere som gjøres det enkelt å finne en som tilbyr optimal fart mot din lokasjon. ExpressVPN sin plattform er svært brukervennlig og det tar kun et par minutter fra du kjøper tjenesten til den er lastet ned og klar til å brukes. Her får du raskt tilgang til enorme mengder underholdning fra alle de største streamingsidene. 

Serverne fra ExpressVPN blir stadig oppdatert med nye sikkerhetstiltak og hensyntar personvern. Den avanserte krypteringen samt en rekke smarte funksjoner som kill switch gjør at du enkelt benytter deg av produktet. ExpressVPN er Strategisk plassert i De Britiske Jomfruøyer er selskapet utenfor rekkevidde for både europeiske og amerikanske data bestemmelser. 

ExpressVPN anmeldelse

Hvordan fungerer ExpressVPN?

Som en leverandør av VPN tjenester fungerer ExpressVPN på lik linje med tilsvarende aktører. Dette betyr i praksis at ExpressVPN at servere plassert i forskjellige land og oppretter en virtuell “tunnel” fra din PC til en av disse serverne. Dette sørger for at du maskerer din egen IP-adresse og heller blir geografisk plassert i det landet du ønsker at besøkte nettsider oppdager deg fra. 

Dette er spesielt populært blant annet for brukere av strømmetjenester som gjerne ønsker tilgang til f.eks. amerikansk Netflix og det store biblioteket som finner der. Man kan da benytte en VPN tjeneste som ExpressVPN som sørger for at Netflix plasserer deg i USA fremfor landet du faktisk sitter i.

Selv om tilgang til strømmetjenester ofte har vært den vanligste årsaken til at mange velger å benytte en VPN spiller også sikkerhets verdien av en VPN inn. En VPN maskerer din genuine IP-adresse og gjør det tryggere for deg å bruke f.eks. offentlig nettverk som kafeer, flyplasser og andre hotspots. Dette gjør det vanskeligere for skannere med onde hensikter å oppdage dataen din ettersom både lokasjon og utgående data er kryptert i VPN løsningen. Det er derfor et viktig punkt at man alltid bør benytte en VPN når man kobler seg til offentlig nettverk.

Hastighet og lokasjoner for ExpressVPN

Når du skal benytte deg av en VPN er hastighet kritisk. Dersom du opplever lav hastighet eller dårlig strømming vil det være frustrerende å benytte seg av VPN og derfor virke mot sin hensikt. Det er alltid en viss forsinkelse på hastighet når man benytter VPN, men dersom aktøren har en solid serverpark og raske tjenester vil det i liten grad merkes. Det kan derfor være lurt å kjøre en speedtest med og uten VPN tilkoblet for å se hvor stor forsinkelse som oppstår. 

Med servere plassert i hele 94 forskjellige land leverer ExpressVPN svært robust hastighet med påliteligheten man forventer av en premium aktør. Dette gjør at stort sett uansett hvilken server du velger kan det fritt strømmes HD innhold uten at man opplever hakking eller ustabil forbindelse. Nedlastning er også svært raskt som gjør at ExpressVPN passer utmerket til det meste. Du kobler deg raskt opp til valgfri server og takket være den pålitelige hastigheten kan VPN løsningen benyttes selv av gamere med høye krav om konsistent linje. 

Ettersom ExpressVPN har et bredt utvalg av server lokasjoner kan det være aktuelt å bytte på hvilken server man benytter til forskjellige formål. Det kan være at man ønsker se på norsk TV fra utlandet, spille på eller besøke andre sider som krever at man omgår geo block. Her leverer ExpressVPN sømløst og opplevelsen for bytte av server foregår både raskt og enkelt. Du velger ønsket server og iløpet av få sekunder er en sikker tilkobling opprettet. 

ExpressVPN lokasjoner

Sikkerhet og Personvern i fokus

I følge ExpressVPN sine egne sider er primær fokuset til selskapet å tilby pålitelige løsninger for høy sikkerhet og personvern på nett. Dette for at brukerne på en trygg og effektiv måte skal kunne benytte en rekke forskjellige nettsider uten å legge igjen avslørende informasjon eller bli oppdaget av f.eks. hackere som ofte skanner offentlige nettverk.

Du kan også være trygg på at dine personlige data aldri lagres noe sted ved at ExpressVPN tar en rekke sikkerhetstiltak overfor sine brukere.

Det første tiltaket er ExpressVPN sin strategiske plassering på de Britiske Jomfruøyene hvor de er utenfor både europeisk data myndigheter og Amerikansk jurisdiksjon. Dette gjør at ExpressVPN ikke trenger åpne sine data for myndighetene og dermed heller ikke trenger samle det inn. Dette bygger opp under fokuset ExpressVPN har om å tilby en løsning som gjør det mulig for brukerne å bruke internett privat og trygt.

ExpressVPN har en veldig åpen politikk om at ingen data fra dine økter skal logges unødvendig og dette inkluderer IP-adresser for både kilde og VPN, Nettleserlogg, destinasjon eller metadata og DNS forespørsler. Du kan derfor fritt bruke internett uten frykten for at det skal lagres data om hvor du har vært, og hva du gjorde der. 

Ytterligere tiltak som ExpressVPN selv har opplyst om er at det er installert selvdestruerende funksjoner på minnet til serverne dersom de skulle bli forsøkt fjernet. Funksjonaliteten sørger for at serveren kortslutter og alt slettes dersom den kobles fra sin opprinnelige strømkilde. Dette tilbyr et ekstra lag med sikkerhet for brukerne av ExpressVPN ettersom dataene vil slettes ved eventuelle beslag av servere fra myndighets organisasjoner og lignende.  

Ekstra lag sikkerhet

Disse tiltakene kommer som et ekstra lag sikkerhet dersom det skulle være feil i systemet eller av andre årsaker skulle finnes noe data lagret på serverne. Alle ExpressVPN sine servere er utstyrt med deres egen sikkerhetsprogramvare TrustedServer som har en rekke muligheter for å slette, kortslutte og kryptere innholdet på serveren. Alle servere og tilkoblinger er skjult bak 256-AES kryptering som er den krypteringsgrad som anbefales av de fleste sikkerhetseksperter både for privat og militært bruk. På toppen av denne krypteringen kjører ExpressVPN også sine egne krypterte DNS tilkoblinger på hver server. 

Det er derfor trygt å anta at sikkerhetstiltakene som er satt i verk på serverparken til ExpressVPN er blant de mest seriøse på markedet og selskapet lever godt opp til sitt mål om å tilby trygg og sikker bruk av internett til alle sine brukere. Personvern har et høyt fokus og utstyret er rigget for å forhindre noen form for data lekkasje til tredjeparter. 

expressvpn på mobil

De viktigste sikkerhetsfunksjonene

Noen kan mene at det er vanskelig å forsvare premium prisen ExpressVPN krever sammenlignet med andre vpn tjenester, men som vi har presentert i denne ExpressVPN anmeldelse er det en rekke positive tilskudd som vi mener absolutt er verdt å betale for. Nedenfor har vi samlet de aller viktigste sikkerhetstiltakene Express vpn har som virkelig skiller dem fra konkurransen.

Sikkerhetsfunksjoner
 • 256 bit AES kryptering utstyrt med TrustedServer teknologi utviklet av ExpressVPN

 • Servere i USA og hele verden med rask til og frakobling

 • Selskapsregister i the British Virgin Islands som sikrer trygg avstand fra amerikanske og europeiske myndigheter

 • Ingen delt tunnelering som hindrer optimal hastighet

 • Kill Switch som sikrer at ikke ip adresse blir eksponert dersom forbindelsen til ExpressVPN skulle falle ut.

 • Selskapsregister i the British Virgin Islands som sikrer trygg avstand fra amerikanske og europeiske myndigheter

 • Expressvpn bruker ingen form for loggføring overfor sine brukere

 • VPN tjenesten oppdaterer stadig servere slik at du hele tiden har tilgang til de mest populære strømmetjeneste

 • ExpressVPN tilbyr i tillegg en lang rekke smarte funksjoner som mulighet til å benytte TOR med VPN og legger til rette for en dobbel VPN for deg som ønsker et ekstra lag sikkerhet.

Hvor mye koster ExpressVPN?

ExpressVPN er priset noe over gjennomsnittet og uten bindingstid havner det på rundt 110,- per måned. Det finnes derimot en rekke attraktive rabatter dersom du binder deg for 6 eller 12 måneder. Da kan du oppnå opptil 35% rabatt og ca 70,- per måned. Det er ikke til å komme unna at ExpressVPN er blant de dyrere aktørene på markedet, men til prisen får du også et kvalitetsprodukt levert. Med en lang rekke servere og svært høy hastighet mener vi fortsatt at ExpressVPN kan være et attraktivt tilbud for deg som ønsker at både sikkerhet og hastighet tas på aller høyeste alvorlighet. 

I vår ExpressVPN anmeldelse vil vi se nærmere på hvorfor vi mener den noe høyere prisen fortsatt veies opp av et stort utvalg funksjoner og ExpressVPN er blant de beste VPN aktørene tilgjengelig for deg som ønsker et kvalitetsprodukt. De har investert tungt i moderne server parker og utstyrt alt sitt utstyr med avanserte sikkerhetsprotokoller samt funksjonalitet som dobbel VPN, Kill switch og mer som hever ExpressVPN over andre vpn aktører.

ExpressVPN Prisplan

Månedlig
US$ 12.95/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

6 måneder
US$ 9.99/mnd

Trukket $59.95 hver 6 måned

Spar 22%

15 måneder
US$ 6,67/mnd

Trukket 99.95 hver 12 måned etter første 15 mnd

Spar 49%

30 dagers pengene tilbake garanti

Det er også greit å nevne at ExpressVPN har fleksible pengene tilbake garantier som gjør det mulig å teste tjenesten i hele 30 dager. Dersom du ikke oppnår det du ønsker eller ikke ser verdien i tjenesten kan du enkelt oppheve kjøpet og be om pengene tilbake innen fristen. Dette gjør at du kan teste alle funksjonalitetene til ExpressVPN i 30 dager uten noen binding. Du sender bare en e-post til kundeservice og melder at du ønsker pengene tilbake; deretter vil det ta et par virkedager før pengene er tilgjengelig på din konto igjen. 

Verdien av ExpressVPN sin pengene tilbake garanti

Selv om det kan være fristende å falle for kampanjer som til reklamerer med gratis prøveperiode er det oftest årsaker til at disse har denne typen kampanje og sjeldent er det fordi de har den beste vpn løsningen tilgjengelig. Selv om det kan virke tungvint å måtte tegne et abonnement for VPN tjenestene uten å kunne prøve det i forkant mener vi fortsatt at expressvpn tilbyr et solid produkt verdt hver krone. Du kan derfor se på deres svært fleksible 30 dagers pengene tilbake garanti som en måte å oppnå en gratis prøveperiode. Du kan da bruke expressvpn i hele 30 dager med full ytelse for deretter avgjøre om du får nok verdi for pengene, eller om du ønsker å benytte pengene tilbake garanti og se etter lignende vpn tjenester som bedre dekker dine behov.

Det er viktig å huske at ExpressVPN har servere i over 94 forskjellige land inkludert populære lokasjoner som USA & Storbritannia. Som ExpressVPN bruker får du tilgang til en svært brukervennlig plattform for både Android og iOS, men kan også bruke ExpressVPN på en rekke plattformer som Apple TV og Fire TV. Skulle det være alternative klienter du bruker mer står du selvfølgelig fritt til å ta kontakt etter at du er ferdig med å teste ExpressVPN og oppheve ditt 12 måneder abonnement innen de første 30 dagene med pengene tilbake garanti.

Brukeropplevelse med ExpressVPN

Brukeropplevelse og tilgjengelighet med ExpressVPN

ExpressVPN har lagt ned mye arbeid i å utforme en så sømløs opplevelse for brukerne som mulig. Dette har de klart ved å tilby en svært enkel, men oversiktlig plattform som er tilgjengelig på de aller fleste enheter. Du kan blant annet benytte ExpressVPN på iPhone og Android, samt du finner utvidelser for Chrome, Firefox og de fleste andre populære nettlesere. Dette gjør at tjenesten er tilgjengelig for de aller fleste og enkelt kan installeres på din enhet. 

Framgangsmåten for å ta i bruk appen er relativt enkel og fremgår som følger; Du installerer appen på din ønskede enhet, velger hvilken server og lokasjon du ønsker koble til eller fra og utfører. Deretter vil ExpressVPN raskt opprette en tilkobling til ønsket server og du kan ta i bruk tjenesten. I noen land slik som USA har de en rekke forskjellige servere og du kan dermed velge fritt hvilken server du ønsker koble deg til. 

Det eneste vi savner hos ExpressVPN er muligheten til visuelt å se hvor de forskjellige serverne befinner seg. Du finner raskt frem i listen, men det er ikke noe kart eller bilde som kan gjøre det enda enklere for brukerne å velge hvor de ønsker koble seg til. Utover dette er det lite å pirke på av funksjonaliteten til ExpressVPN sin plattformen. 

Avanserte tilleggsfunksjoner

I tillegg til de mest grunnleggende funksjonene er plattformen til ExpressVPN også utstyrt med en rekke mer avanserte tillegg som kommer godt til nytte. Disse finner du enkelt ved å trykke på meny ikonet i venstre hjørne av skjermen. Her finner du blant annet en praktisk hastighetstest som tester hvilken fart plattformen klarer oppnå fra din tilkobling gjennom VPN-en. 

Det som gir ExpressVPN en liten ekstra stjerne i boken er at de tilbyr den komplette løsningen på Norsk. Dette er noe som i stor grad er særegent for ExpressVPN og det er få lignende aktører med samme kvalitet som tilbyr plattformen oversatt til en rekke språk inkludert norsk. Dette gjør at den er enkel i bruk og uten noen avanserte engelske beskrivelser som fort kan bli krevende å forstå. 

Tjenester på ExpressVPN

Brukervennlighet sammenlignet med tilsvarende VPN tjenester

Når vi skulle skrive vår ExpressVPN anmeldelse var vi som vanlig opptatt av å få frem hva som virkelig skiller ExpressVPn fra tilsvarende aktører som tilbyr de samme VPN tjenestene til Windows & Mac. Det som ofte ikke kommer frem blant de rimeligere aktørene er at de oppnår rimeligere trafikk ved delt tunnelering og deling av ip adresse via serverparker som er sentralisert. Dette gjør at de egentlig ikke har server på de relasjonene som tjenesten reklamerer med. De skaper derimot kunstige tunneler med mer trafikk og lavere sikkerhet enn det ExpressVPN har for sine kunder.

ExpressVPN har servere på alle de strategiske posisjonene du måtte ønske å bruke og det som er enda viktigere er hvor mye mer ExpressVPN er villige til å bruke på personvern og sikkerhet for sine brukere.  Takket være avansert l2tp ipsec protokoller og egenutviklet teknologi installert på alle de fysiske serverparkene kan du være trygg på at selv om noen skulle finne plasseringen av en server og eventuelt forsøke få fysisk tilgang, vil det ikke være noe informasjon om ip adressen eller annen kritisk informasjon lagret noe sted.

Hvorfor Express VPN er best

Dette er en av de viktigste årsakene til at vi mener ExpressVPN er blant de beste VPN tjenestene tilgjengelig der ute; men vi skal forsøke oppsummere det ytterligere med noen punkter under;

 1. Du oppnår trygg tilkobling på få minutter ExpressVPN
 2. Det spiller ingen rolle om du bruker Android, Mac, Windows eller annet OS når du bruker ExpressVPN klienten
 3. Du er hele tiden trygg på at IP adressen din er maskert og Kill Switch garanterer trygg surfing
 4. Du kan velge mellom et stort antall servere direkte i appen og se hastigheten med mer
 5. Er du ikke fornøyd tilbyr ExpressVPN 30 dagers pengene tilbake garanti som er fleksibelt sammenlignet med andre VPN tjenester
 6. De roterer stadig sine servere tilgjengelig i USA så du alltid har tilgang til det siste innholdet Netflix and BBC iPlayer fra en rekke virtuelle IP adresser
 7. Du kan enkelt administrere de forskjellige tjenestene ExpressVPN tilbyr direkte i appen og se blant annet IP adressen, Kill switch innstillinger og openvpn udp innstillinger alt samlet på ett sted
expressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN-tjenesten for Norge i 2024. Veldig rask, sikker og lar bruke alle streamingtjenester uten problemer.

Spar 49 % med dette spesialtilbudet

Prøv ExpressVPN
Annonselenke

Tilgang til nytt innhold

Som vi tidligere har nevnt er tilgang til annet innhold fra strømmetjenester en av primærårsakene til at mange velger å anskaffe seg en VPN. Det er derfor essensielt å teste ut dette og se hvordan ExpressVPN holder opp når det kommer til streaming. Vi vet at selskapet har servere dedikert til strømming, men holder det faktisk tritt med økende krav om bildekvalitet og hastighet? 

Først og fremst har vi testet ExpressVPN opp mot amerikanske Netflix. Det er denne de aller fleste er ute etter å få tilgang, og det er derfor essensielt at den fungerer godt der. Netflix jobber aktivt med å blokkere VPN tjenester, men ExpressVPN har en rekke servere som fungerer og roterer disse hyppig for at de skal unngå å bli blokkert. Dette sørger for at du får stabil tilkobling og at serverne ikke blir fanget i VPN oppdageren til Netflix. Du får dermed full tilgang til det amerikanske biblioteket hos Netflix og kan nyte timevis med underholdning uten begrensninger. 

Det kan fort være at du også ønsker å få tilgang til annet innhold som er geo blokkert og vi har derfor testet siden opp mot norske strømmetjenester. Dette er tjenester som til vanlig ikke er tilgjengelig i utlandet. Når det har blitt forsøkt med NRK, TV2 Sumo og Viaplay har alle tjenestene vært tilgjengelig gjennom VPN løsningen. Kvaliteten på bildet er også upåklagelig og hastigheten helt grei. Det er derfor trygt å si at løsningen også fungerer godt opp mot andre tjenester enn Netflix med opphav i andre land.

Tjenester som fungerer med Expressvpn servere

Noe av det som gjør VPN tjenestene så enkle å bruke er at de ikke kun har servere i usa, men med et bredt utvalg med servere i 94 land. I tillegg får du 256 bit kryptering som er veldig bra med tanke på blant annet sikkerheten vpn tjenesten står for.  

Express VPN tjenesten har også  klienter for apple tv, fire tv, android, android ios samt på windows mac, chrome og firefox.

 • BBC iPlayer
 • Amerikansk Netflix
 • Amazon Prime
 • Tv2 Sumo
 • NRK TV
 • Samt en lang rekke tjenester fra hele verden

Digital sikkerhet

Årsaken til at mange velger ExpressVPN eller andre tilgjengelige VPN aktører er den økte trusselen mot informasjon på avveie vi blir utsatt for i dagens digital hverdag.

Det kan være noe så lite som et Netflix passord på avveie eller mer alvorlig lekkasjer som Android and hvor det ble lekket store deler brukerdata etter at de avslørte en lekkasje. Netflix har også opplevd at brukerdata har kommet på avveie, men i større grad har dette vært knyttet til kredittkort informasjon lagret på brukerkonto og derfor lite som kunne vært forhindret med en VPN tjeneste.

Noe ExpressVPN derimot kan bistå med er at du surfer trygt på nett gjennom en VPN tilkobling. Så lenge du benytter en VPN tilkobling gjennom ExpressVPN vil din brukerdata maskeres gjennom ExpressVPN sine server tunneler og derfor ikke vises på nett for de som måtte lete. Et godt eksempel på dette er om du befinner deg på offentlig sted og strømmer Netflix med eller uten ExpressVPN.

Dersom du ikke har aktiv ExpressVPN vil din data være synlig for de som skanner trafikken på nettverket og de kan også se hvor du befinner deg på nettet. Dersom du har en aktiv ExpressVPN tilkobling vil de ikke oppdage deg på nettverket ettersom tilkoblingen din er maskert og IP adressen viser en helt annen lokasjon enn det lokale nettverket.

Kundeservice hos ExpressVPN

Først og fremst har ExpressVPN et smart bibliotek med en rekke praktiske brukerveiledninger som gjør det enkelt å ta i bruk plattformen. Disse kan du lese direkte på nett i FAQ seksjonen eller du kan laste dem ned som PDF for å ha de tilgjengelig senere. Blant de mer praktiske dokumentene du finner er særegne veiledninger for hvordan få optimal ytelse ut av plattformen på de forskjellige plattformer og enheter som tjenesten er tilgjengelig på. 

Dersom du likevel skulle ha behov for å snakke med noen på kundeservice har ExpressVPN 24/7 kundeservice gjennom både chat og E-post. Her får du muligheten til å snakke med en person på kundeservice for assistanse, døgnet rundt. De svarer overraskende fort og dersom du benytter chat funksjonen vil du oftest innen 30 sekunder være tilkoblet en samtale med en kunderådgiver.

Disse kan raskt og enkelt bistå deg med spørsmål, problemer og annet du måtte lure på i sammenheng med tjenesten og selskapet. Den raske tilgangen til kundeservice og enkle kommunikasjonskanalene viser at dette er en seriøs aktør som tar kundeservice på alvor for sine kunder. Vi tør påstå at dette kanskje er området ExpressVPN er overlegen sine konkurrenter på. Rådgiverne er enkle å snakke med og kommuniserer i en uformell og behjelpelig tone. Dette gjør det enda enklere å komme frem om man forsøker feilsøke et teknisk problem. 

24/7 kundesupport

Et punkt vi ble svært positivt overasket over hvor raskt kundeservice bisto oss når den aktuelle serveren vi tidligere hadde brukt ikke lenger fungerte med Netflix. ExpressVPN har 24/7 kundeservice og de var derfor raskt på saken med å finne oss andre vpn servere hvor ip adressen ikke var bokkert av Netflix enda. Tjenesten tilbyr tilgang til Netflix og stadig mer annet innhold spredt godt utover både Android og iOS plattformer. I tillegg opplever vi at enheter som tilbyr ExpressVPN muligheter i økt grad også legger til rette for at man skal bruke VPN for trygg surfing på nett.

Har ExpressVPN gratis prøveperiode?

Det har blitt stadig vanligere at man blir tilbudt en gratis prøveperiode før man tegner seg for et løpende abonnement. Det finnes også en rekke VPN aktører som har denne formen for promotering, men ExpressVPN har foreløpig ikke noe slikt tilbud.

Når de har blitt konfrontert med hvorfor de ikke tilbyr en slik løsning har svaret vært at de mener de leverer et produkt som står inne for prisen det koster å ha et abonnement. De har også svært fleksible pengene tilbake garantier som vi tidligere har diskutert. Dersom du benytter deg av denne innen tidsfristen blir det i praksis det samme som en gratis prøveperiode, men bare at du må gjennomføre betalingen for deretter å få dem returnert på slutten av perioden. 

Etter gjennomgangen av både sikkerhet og hastighet sitter vi igjen med inntrykket at man absolutt får det man betaler for hos ExpressVPN, og at det derfor strengt tatt ikke er nødvendig med en gratis periode. ExpressVPN leverer det produktet de presenterer og til den kvaliteten som det forventes fra en seriøs aktør på deres prisnivå.

Dersom du derimot skulle være i tvil om dette er VPN løsningen for deg anbefaler vi at du gir det et forsøk og heller benyttet deg av 30-dagers garantien dersom du skulle bli skuffet underveis. 

Dette kan også være et attraktivt alternativ dersom du kun trenger midlertidig tilgang til en VPN og ikke ønsker binde deg til et langt abonnement. Eksempler på dette kan være en jobbreise, ferie eller annet som gjør at du for en kort periode skal oppholde deg utenlands og ønsker et ekstra lag med sikkerhet på informasjonen din.

Du kan da enkelt opprette en avtale med ExpressVPN og benytte deg av 30-dagers garantien om du ikke ønsker å fortsette. 

Les mer: De beste gratis VPN-tjenestene

Hvorfor velge ExpressVPN?

Som vi har gått gjennom i denne artikkelen er det en rekke positive sider ved ExpressVPN, men du lurer kanskje på hvorfor du skal bruke penger på en dyr løsning som dette når det finnes langt rimeligere alternativer på markedet? 

Først og fremst må vi se på fart og stabilitet; Her leverer ikke ExpressVPN noe som er unikt for markedet, men legger seg heller på normen og leverer god kvalitet på lik linje med NordVPN og en rekke andre aktører. Du får stabile serverer og rask streaming til en rekke forskjellige destinasjoner. 

Det er når vi ser nærmere på sikkerhet og personvern at ExpressVPN virkelig skiller seg fra konkurrentene. Med sin TrustedServer teknologi og overlegne fokus på sikkerhet tilbyr ExpressVPN en tjeneste som er langt sikrere enn mange av konkurrentene.

Årsaken til dette er den lange listen med tilleggssikkerhet som de har plassert på sine servere som kortslutning ved strømbrudd, 256-AES kryptering, Kill switch og en rekke andre smarte funksjoner. Her kan du være trygg på at dine data ikke havner på avveie og at dersom noen skulle forsøke komme seg inn i systemet så går serveren offline momentant. 

Til slutt må vi nevne kundeservice.

Her har ExpressVPN lagt ned enorme ressurser for å tilby 24/7 service med ekstremt kort responstid.

Dette gjør de gjennom et enorm apparat og smarte funksjoner som chat med døgnkontinuerlig åpning. De aller fleste aktører vi har vært borti tidligere har en eller annen form for kundeservice, men de aller færreste har noe så omfattende som ExpressVPN tilbyr. Det er her og på sikkerhet man virkelig ser hvorfor de krever høyere månedlig pris enn mange av sine konkurrenter. 

Servere i mange land

Fordeler med ExpressVPN

Det kan fort være vanskelig å skille de forskjellige premium aktørene fra andre vpn tjenester, men ved å se nærmere på hva expressvpn tilbyr er det liten tvil om at du får god verdi for pengene dine med dette selskapet. Du slipper blant annet openvpn udp som mange av de mindre vpn aktørene har.

Fordeler med ExpressVPN
 • Selskapet er strategisk plassert i British Virgin Islands (Britiske jomfruøyene) noe som er veldig bra for brukerne som da unngår både europeiske og amerikanske data restriksjoner og krav om loggføring.

 • ExpressVPN tilbyr et overlegent antall servere som yter rask tilkobling og er svært enkel å bruke. I tillegg opplevde de ytterst få avbrudd når vi lot tilkoblingen stå aktiv noe som er et kvalitetstegn på de beste vpn løsningene.

 • Du får testet ExpressVPN på en rekke plattformer inkludert android og ios, android linux, fire tv, apple tv, chrome og firefox  samt de aller fleste andre plattformer som mulighet VPN and l2tp ipsec innstillinger.

 • Vær sikker på at selskapet har servere som faktisk er verdt pengene ved at du får tilgang til Netflix hulu, 256 bit AES kryptering, skjult ip adressen din, unngå geo blokkering hos f.eks BBC iPlayer og en rekke andre strømmetjenesten over hele verden.

 • Applikasjonen er enkel å bruke uansett om du bruker android ios eller annen programvare.

 • Skulle du oppleve at tjenesten er unødvendig eller ikke leverer til forventningene kan du enkelt få pengene tilbake og derfor prøve expressvpn gratis i prøveperioden.

Konklusjon

Det finnes en rekke VPN aktører på markedet og de aller fleste tilbyr en tjeneste som er lavere priset enn ExpressVPN. Det er derimot liten tvil om at ExpressVPN er verdt det de krever for tjenesten sin når man ser litt nærmere på hva de faktisk tilbyr kundene sine. Med langt høyere sikkerhet, en rekke smarte tiltak for å unngå data lekkasjer, og ikke minst døgnåpen kundeservice er det lett å se hvor man får igjen pengene sine i form av en overlegen tjeneste sammenlignet med billigere alternativer. Dersom du ønsker en tjeneste som ikke bare tilbyr rask nettsurfing, men også tar både personvern og sikkerhet alvorlig er dette den ultimate aktøren for deg. Du kan også teste det fritt med 30 dagers pengene tilbake garanti om du ikke skulle være fornøyd med produktet. 

Vi velger derfor å anbefale ExpressVPN etter vurderingen gjort i denne artikkelen og påpeker at dette er premium valget for deg som ønsker noe av det beste tilgjengelig i VPN markedet. Dersom du kun ønsker tilgang til f.eks. Netflix eller andre tjenester kan denne være et noe overpriset alternativ, men dersom du ønsker å sove godt om natten med visshet om at både dine data opplysninger og historikk er trygge vil du ikke angre på ExpressVPN. Du kan også få opptil 49% rabatt dersom du velger å gå for en pakke med lenger bindingstid enn en måned

expressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN-tjenesten for Norge i 2024. Veldig rask, sikker og lar bruke alle streamingtjenester uten problemer.

Spar 49 % med dette spesialtilbudet

Prøv ExpressVPN
Annonselenke

Alternativer til ExpressVPN

ExpressVPN mot konkurrentene
NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

AtlasVPN
Privat: AtlasVPN

Mye VPN for pengene

Gå til AtlasVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • $10,99

  per måned

 • 750

  i 32 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com