Skip To Content
IPVanish VPN
Rangert #92 av 13

IPVanish

3.9 / 5

IPVanish VPN
$3,75 / mnd

Laveste pris

Prøv nå
Annonselenke
Det beste med IPVanish
 • Den beste VPN for Fire TV Stick & Kodi

 • 1400 servere i 57 forskjellige land

 • Ingen logging av nettbruk

 • God pris

$3,75/ mnd

Laveste pris
Prøv IPVanish
Annonselenke

IPVanish VPN sammendrag

IPVanish er en VPN tjeneste som passer utmerket for deg som bruker Fire Stick, Kodi og P2P tjenester.

Ved hjelp av AES-256 kryptering og sikkerhetsprotokoller som OpenPVN og IKEv2 tilbyr tjenesten mer enn 1400 servere i 57 forskjellige land.

Alt med høy hastighet, store konfigurasjonsmuligheter og omfattende sikkerhet.

Dette gjør tjenesten til et utmerket alternativ for deg som ønsker en enkel VPN med høy hastighet, men ikke har behov for utbredt streaming tilgang.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • OpenVPN og IKEv2 Sikkerhetsprotokoller

 • 1400 servere i 57 forskjellige land

 • Kompatibel med Firestick, Kodi og P2P tjenester

 • AES-256 bit kryptering

 • Zero-logs

Ulemper
 • Dårlig tilgang til strømmetjenester

 • Fungerer ikke på fastlands kina

 • Selskapet etablert i USA

 • 2016 lekkasje av brukerdata

Nøkkelinfo

laveste pris$3,75/mnd over 12 måneder
topp nedlastningshastighet84Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonUSA (5-Eyes medlem)
LogginpolicyIngen loggføring
Antall land57
Antall Servere1.400
netflix USAJa
Fungerer i KINaNei

Vår mening

Etter vår mening er IPVanish en utmerket tjeneste for deg som ønsker høy hastighet, et bred utvalg av servere og muligheten til å skreddersy VPN tjenesten din.

Dessverre når ikke selskapet helt opp når det gjelder tilgang til strømmetjenester der den blant annet ikke fungerer med Hulu og BBC iPlayer.

Plattformen tilbyr høy sikkerhet og benytter blant annet AES-256 bit kryptering, samt har flere robuste sikkerhetsprotokoller som OpenVPN og IKEv2 på plass.

Dette sikrer en trygg opplevelse og unngår datalekkasjer. Selskapet har dessverre et frynsete rykte etter en datalekkasje i 2016 der IP adresser og brukerdata kom på avveie.

Nye eiere har senere oppgradert serverparken, innført strenge zero-log retningslinjer og økt sikkerhetsgraden for brukerne.

Dette har gjort at IPVanish raskt har blitt en av de beste aktørene når det gjelder å tilby kort distanse tilkoblinger.

Selskapet har mer enn 40.000 IP adresser og fungerer derfor utmerket til torrenting. I tillegg har de SOCKS5 proxy tilgang som er et populært tiltak for mange som tilhører P2P nettverk.

For tjenester som Kodi, Fire TV, Firestick og P2P er IPVanish utmerket, men vi er litt skuffet over at de ikke tilbyr tilgang til flere strømmetjenester.

Her blir utvalget litt for snevert og det trekker dessverre IPVanish ned et par hakk sammenlignet med andre tilsvarende aktører.

ipvanish mac

IPVanish hastighet og lokasjoner

Hastighet og internett er noe av de vanligste spørsmålskombinasjonene i dag. Med stadig nyere og mer avanserte sider blir det stadig større sider med mer i informasjon, og derav tyngre å laste ned.

Et rask internett som kan laste ned opp opp filer, nettsider og film er helt essensielt i enhver VPN, og PrivateVPN stiller godt opp her.

Det er normalt at hastighetene reduseres noe ved bruk av VPN, men i PrivateVPN testen var det omtrent ingen forskjell. Dette er svært positivt med tanke på at de er en ny VPN og ikke har samme erfaring og størrelse som de større VPN-tjenstene som ExpressVPN og NordVPN.

Du kan på mange måter si at hastighetene ikke er deres sterkeste side, men ikke noe som trekker den særlig ned.

De aller fleste som bare surfer og streamer film vil aldri merke noen forskjell med PrivateVPN, og dersom du har behov for en utrolig rask hastigheter det som regel ikke VPN-tjenesten din det kommer ann på.

Når det gjelder lokasjoner vil dette også være svært viktig for de som skal bruke en VPN. I noen tilfeller handler det om å kunne få tilgang til et spesifikt land, mens andre vil kun bytte ut utvalget på Netflix. Uansett hva du ser etter vil PrivateVPN mest sannsynlig ha det du leter etter.

Med over 100 servere vil du alltids få tilgang til en du trenger og disse serverne er fordelt på totalt 60 land. Det vil si at du alltid vil finne deg en lokasjon å koble deg til.

Dersom du derimot har et utrolig spesifikt ønske kan det være lurt å sjekke opp at ditt land er blant disse 60. I noen tilfeller kan det også være problematisk å koble seg til amerikansk netflix ettersom de stadig blokkerer nye IP-adresser, og PrivateVPN har bare 100 servere.

Les mer: Anmeldelse av VPN tilbydere

ipvanish phone app

IPVanish Logging policy og eierskap

Tjenesten har et frynsete rykte etter at det i en TorrentFreak artikkel ble publisert dokumenter som viste at IPVanish hadde utlevert brukerdata til Department of Homeland Security i USA.

Denne informasjonen ble benyttet i en etterforskning av en bruker og inkluderte blant annet fullt navn, e-post, detaljer om abonnementet hans, IP adressen hans og en logg over aktiviteten hans på VPN tjenesten.

Dette skjedde mens selskapet var en del av Highwinds Network Group, men IPVanish har etter skandalen fått nye eiere og nye retningslinjer.

I 2017 ble VPN tjenesten og morselskapet kjøpt opp av StackPath som i etterkant har garantert for selskapets no-log policy og at selskapets servere ikke har noen form for loggføringsvare installert.

I dag er selskapet fortsatt eid av StackPath som igjen er en del av det amerikanske konglomeratet J2 Global. Med tunge eiere har selskapet gått fra 32 servere lokalt i USA til en serverpark på mer enn 1400 servere i 57 forskjellige land.

Med langsiktige eiere har IPVanish hatt muligheten til raskt å utvide sitt nettverk med servere av høy kvalitet. I tillegg har selskapet hatt mye å bevise etter 2016 skandalen, som har gjort at de har investert tungt i omfattende sikkerhetsprotokoller og no-log løsninger.

Selskapet som står i dag har derfor gode løsninger på plass, avanserte protokoller og benytter AES-256 bit kryptering for å beskytte bruker data.

Sikkerhet og personvern 

Med protokoller som IKEv2/IPSec, L2TP/IPSec, OpenVPN og PPTP tilbyr IPVanish sikkerhet av høy kvalitet. De benytter også AES-256 bit kryptering for å sikre all brukerdata. Dette er samme krypteringsgrad som benyttes på militære installasjoner og er derfor noe av det mest omfattende en VPN tjeneste kan tilby sine kunder.

På toppen av det hele har selskapet også inkludert en rekke funksjonaliteter som skal øke sikkerheten ytterligere.

Blant annet finner du DNS lekkasje blokk, First-Party DNS, IPV2 Leak Blocking, TCP Port 443, samt VPN Kill Switch integrert i løsningen.

Dette forhindrer at data blir synliggjort dersom du skulle oppleve en ustabil eller sviktende tilkobling, og er spesielt nyttig om du benytter deg av offentlige nettverk der flere er pålogget.

Ønsker du ytterligere personalisering og tiltak kan IPVanish også tilby SOCKS. Den omfattende sikkerheten gjør at IPVanish er blant de mest sikre løsningene tilgjengelig der omfattende kryptering og moderne serverteknologi sikrer din sensitive data på nett.

Sikkerhetsfunksjoner
 • DNS Lekkasje Blokk

 • First-party DNS

 • IPV2 Leak Blocking

 • Støtter TCP Port 443

 • VPN Kill Switch

Hvor mye koster IPVanish?

IPVanish Prisplan

Månedlig
US$ 10,99/mnd
12 måneder
US$ 3,75/mnd

Trukket $44,99 nå, så $89,99 hvert år

Spar 65%

Prising

Da vil du oppnå en pris på knappe 20,- per måned, eller tilsvarende en kopp kaffe i måneden. Med andre ord vil du få omfattende sikkerhet og høy hastighet til en svært respektabel pris. Selskapet tilbyr direkte betaling med kredittkort, eller du kan også benytte deg av PayPal.

I utgangspunktet er IPVanish verken den dyreste eller billigste VPN tjenesten tilgjengelig, men leverer fortsatt overkommelige priser sammenlignet med kvaliteten de leverer. På lik linje med andre aktører tilbyr de tre forskjellige abonnementer med forskjellige tidsperioder. Du kan velge månedlig abonnement, kvartalsvis eller årlig. Desto lenger periode du velger, desto lavere pris vil du oppnå per måned. Så om du benytter deg aktivt av VPN og ikke har tenkt til å skifte leverandør underveis vil et årlig abonnement definitivt være verdt det.

30 dager pengene-tilbake garanti

Du bør også legge merke til at IPVanish har en syv dagers gratis prøveperiode og en 30-dagers pengene tilbake garanti. Dette betyr at du enkelt og helt uforpliktende kan teste tjenesten uten at du trenger betale noe som helst.

IPVanish Brukervennlighet

Et punkt IPVanish skiller seg fra en rekke konkurrenter er på hvor enkelt du installer og tar i bruk tjenesten. Alle applikasjonene til IPVanish er enkle i bruk og tilbyr enkel navigasjon mellom de forskjellige funksjonalitetene.

Dette gjør at tjenesten passer utmerket både for nybegynnere og mer erfarne VPN brukere. Du laster enkelt ned programvaren til Windows og Mac fra nettsiden før installasjonen er en enkel oppgave.

Skal du derimot benytte tjenesten på en iOS eller Android enhet vil du finne applikasjonene i sine respektive butikker, App Store og Google Play Store.

På hjemmesiden kan du også laste ned APK filene slik at du kan installere det på Android enheter som ellers ikke har tilgang til Google Play Store. Dette gjør at du kan benytte tjenesten på et bredt spekter av enheter og plattformer uansett hvordan operativsystem enheten har installert.

En fordel med IPVanish tjenesten er at selv de mer avanserte innstillingene er forenklet og gjort tilgjengelige i alle applikasjonene. Dette gir gode muligheter til å skreddersy den tjenesten du har behov for og ta i bruk forskjellige funksjonaliteter raskt og enkelt.

Fire TV applikasjonen er også enkel i bruk og langt mer avansert og fullverdig enn en rekke andre lignende tjenester. Dette gjør at IPVanish uten tvil er blant de beste for deg som ønsker en solid VPN tjeneste på Fire TV og FireStick.

IPVanish på forskjellige enheter

IPVanish har dedikerte apper til de fleste operativsystem og enheter inkludert: Windows, Mac OS, iOS, Android, Fire OS og Linux. Du kan dermed enkelt installere VPN klienten direkte på din egen hjemmeruter og sikre at hele nettverket kan nyte godt av en VPN tilkobling.

En annen gode IPVanish tilbyr sine kunder er at de kan benytte tjenesten på et ubegrenset antall enheter samtidig. Ved hjelp av APK filer kan du også installere klienten til IPVanish på mer avanserte enheter som Windows telefoner, Ubuntu, Chromebook laptoper og lignende enheter.

Dessverre finnes det foreløpig ikke en nettleser utvidelse til IPVanish, men etterhvert som dette stadig øker i popularitet forventer vi at dette er noe selskapet snart vil lansere til kundene sine. Ved å installere klienten på ruteren kan du også benytte enheter som spillkonsoller og nettbrett uten at enheten selv har installert en VPN løsning.

Beskytt ditt personvern med IPVanish

IPVanish VPN

IPVanish er en VPN tjeneste som passer utmerket for deg som bruker Fire Stick, Kodi og P2P tjenester.

Prøv IPVanish
Annonselenke

IPVanish Kundeservice

Når det gjelder kundeservice kan IPVanish måle seg med de fleste andre premium tilbydere av VPN tjenester. Blant annet tilbyr selskapet tilgang til et omfattende bibliotek med selvhjelp og veiledning artikler, men de har også 24/7 e-post støtte og en live chat funksjon.

Dette gjør at du raskt og enkelt kan komme i kontakt med noen som bistå deg dersom det skulle dukke opp problemer uansett preferanse. IPVanish er også en av svært få VPN leverandører som faktisk tilbyr telefon brukerstøtte. Selv om denne er begrenset til 9 am - 5 pm CST, mandag til fredag er dette et punkt verdt å merke seg.

Både e-post og chat funksjonen svarer godt for seg, men er dessverre bare tilgjengelig på engelsk. Det kan derfor bli noe overkant teknologisk for nybegynnere, men de er svært flinke til å gå steg-for-steg gjennom potensielle løsninger og utelukke problemer underveis.

De forsøkene vi hadde på å presentere diverse problemer ble alle løst innen kort tid og på en svært overkommelig måte. Det er også verdt å merke seg at kundeservice raskt og enkelt iverksatte vår tilbakebetaling da vi ønsket å benytte oss av pengene tilbake garantien etter at testingen var ferdig.

Dette ble gjort uten spørsmål og komplikasjoner, pengene var tilbake på konto etter 4 virkedager.

ipvanish android

Hvorfor velge IPVanish

For deg som er på jakt etter en allsidig og tilpasningsdyktig VPN løsning, men ikke har behov for tilgang til strømmetjenester vil vi absolutt anbefale IPVanish. For en svært behagelig pris får du omfattende sikkerhet og tilgang til et bredt nettverk av servere. I tillegg får du omfattende kundeservice om det skulle oppstå problemer underveis. Når det er sagt vil IPVanish være spesielt godt egnet for P2P, Kodi og Fire TV brukere

Har du en rekke enheter du ønsker å øke sikkerheten på vil den ubegrensede tilgangen til IPVanish være en stor fordel. Du kan enkelt installere klienten på så mange enheter du har behov for og være trygg på at alle har omfattende it sikkerhet og anonymitet. Eneste vi ønsker å understreke er at om du har behov for en VPN tjeneste som omgår mer kompliserte blokader som Kina og Russland vil IPVanish ikke være det optimale valget.

Alt i alt er IPVanish en god tjeneste som med mer en 1400 servere gir brukerne høy hastighet og et godt utvalg. Du vil nesten alltid finne en server i nærheten som gjør at du raskt kan koble deg opp til et lokalt nettverk uten problemer. Dersom du aktivt driver med fildeling og torrenting vil IPVanish være godt egnet med ubegrenset datamengde og høye hastigheter.

IPVanish VPN

IPVanish er en VPN tjeneste som passer utmerket for deg som bruker Fire Stick, Kodi og P2P tjenester.

Prøv IPVanish
Annonselenke

Alternativer til IPVanish

IPVanish sammenlignet med konkurrentene
expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

purevpn-sumo-logo
PureVPN

God pris på 2 års plan

Gå til PureVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $2,91

  per måned

 • 6500

  i 140 land

 • 10

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256

 • Noen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com