Skip To Content
NordVPN
Rangert #1 av 13

NordVPN

5 / 5

NordVPN
$6.67 / mnd

Laveste pris

Prøv nå
Annonselenke
Det beste med NordVPN
 • Veldig rask

 • Fungerer med alle streaming tjenester

 • Gode priser

 • Servere i hele 59 land

kr 33,- / mnd

Laveste pris
Prøv NordVPN
Annonselenke

NordVPN kort forklart

NordVPN utmerker seg i hastighet, sikkerhet, streaming og torrenting.

Den har et nettverk av 5533 servere over hele verden, og den åpner hele femten Netflix-bibliotek på sine brukervennlige apper. NordVPN fungerer til og med i Kina. 

Foreløpig er det en av de beste VPN-ene du kan få, og det er rimelig.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Veldig rask hastighet

 • 5.533 høyhastighets serverer i 59 land

 • Fungerer med Netflix, NRK, TV2 sumo og mer

 • Verifisert "zero-logs policy" og ingen IP eller DNS lekkasje.

 • Gode priser på lengre planer

 • Utmerket 24/7 support med live chat

Ulemper
 • Treg respons til server lekkasjer

 • Begrenset VPN protokollvalg på Windows og Android

 • Hulu fungerer ikke på desktop.

 • Krever manuell setup for å virke i Kina

Nøkkelinfo

laveste priskr 33,-/mnd over 24 måneder
topp nedlastningshastighet93Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonPanama
LogginpolicyIngen loggføring
Antall land59
Antall Servere5.533
netflix USAJa
Fungerer i KINaJa

Vår mening

Det finnes en rekke aktører på VPN markedet, men etter grundig testing kan vi trygt påstå at NordVPN er blant de aktørene som har høy kvalitet til en rimelig penge.

Du må riktignok binde abonnementet ditt for å oppnå de rimelige prisene, men med en fleksibel 30-dagers penger tilbake garanti er det lite som hindrer deg i å prøve tjenesten i en måned for deretter å få pengene tilbake om det ikke skulle være noe for deg. 

NordVPN tilbyr også en lang rekke smarte sikkerhetsfunksjoner og ikke minst over 5400 servere spredt over 59 land for best mulig ytelse uansett hvor du skulle ønske å koble deg opp. Vi mener derfor at NordVPN er en ypperlig VPN tjeneste uansett om du skal game, streame eller bare ønsker legge til et ytterligere lag med sikkerhet på nettsurfingen din.

Vi kan derfor med trygghet anbefale NordVPN som et ypperlig valg dersom du ønsker VPN tjenester med smarte ip adresse funksjoner, servere i en rekke populære land og ikke minst en svært brukervennlig applikasjon for å styre det hele fra.

Vi var også positivt overrasket over hastigheten NordVPN gir selv om du velger å kjøre dobbelt opp fra forskjellige plattformer som Android TV og Onion over VPN fra NordVPN i Norge.

NordVPN lar deg også bruke Netflix uansett hvor du måtte befinne deg ved at NordVPN raskt fungerer som en veldig bra VPN med alt av funksjoner ønsket både i Norge og utenlands. Takket være NordVPN kan du derfor bruke alt av innhold fra Norge eller plattformer som ellers ville vært geoblokkert.

Nordvpn

Hvordan fungerer en VPN fra NordVPN?

På VPN tjenester leverer NordVPN på lik linje med mange tilsvarende aktører, men hva er egentlig en VPN og hvorfor burde du anskaffe en? Enkelt forklart er en VPN en virtuell tunnel som gjør det mulig å skjule din digitale opprinnelse og hvor du ferdes på nett. Dette gjør at du enklere kan få tilgang til innhold som ellers er geo blokkert som Netflix USA, NRK TV og andre strømmetjenester. Dette er den vanligste årsaken til at noen velger å kjøpe en VPN.

Det finnes også en rekke sikkerhetsmessige årsaker til at man bør bruke en VPN og stadig flere eksperter på datasikkerhet anbefaler at man alltid skal ha en aktiv VPN når man beveger seg rundt på internett. Årsaken til dette er at det gir et ekstra lag med sikkerhet ved at dataen din krypteres og IP-adressen maskeres. Dette kan gjøre det vanskelig å spore opp hvor du sitter og hvem du er noe som kan være en trygghet når det blir stadig vanligere med digital kriminalitet og svindelforsøk rettet mot private data på nett.

Fordelen med en VPN tjeneste som NordVPN er at du får det beste av begge deler. Selskapet tilbyr trygg tilkobling på nett, men du kan også nyte f.eks. amerikansk Netflix og andre strømmetjenester fra alle de største landene som USA, Tyskland, Storbritannia, Frankrike og Canada. Dette kan at man kan tegne abonnement på tjenester man ellers ikke ville hatt tilgang på og nyte et massivt utvalg innhold.

Hvorfor benytte en VPN?

Det kan være en rekke årsaker til at man velger ta i bruk en VPN tjeneste, men de aller fleste ønsker ytterligere sikkerhet på sine enheter samtidig som de får et bredere utvalg av det beste innen underholdning. En av fordelene med NordVPN er at de benytter 256 bit AES kryptering som fungerer uansett om du surfer fra Norge eller utlandet.

Alt du trenger gjøre som bruker er å velge hvilken server du vil koble deg opp mot og hvordan enheter som skal brukes til dette. Du får resterende veiledning enkelt gjennom flere veiledninger i VPN tjenesten og NordVPN applikasjonen. NordVPN servere med dedikerte ip adresser og for deg som ønsker et ekstra sikkerhet kan velge å bruke NordVPN med Onion over VPN. Dette gir en en double VPN funksjon som er enkel å bruke. Fordelen med den praktiske switch funksjonen NordVPN har er at du raskt og enkelt velger VPN server hvor enn du måtte ønske for mye bedre hastighet.

Mens du bruker vpn tjenestene vil du få tilgang til en virtuell tunnel opprettet av NordVPN som fører til deres servers, når du kobler deg til denne vil all datakommunikasjon som går gjennom serveren pålegges flere lag med sikkerhet som sørger for at ip adresse og annen personlig informasjon maskeres for de som eventuelt forsøker innhente den.

Dette fungerer som et sikkerhetsnett og cybersec funksjon innebygd i plattformen gjør at du kan velge blant en rekke land å være virtuelt "pålogget" dette sørger for veldig mye bedre nettsikkerhet på surfe økten din og veldig mye enklere gjennom the quick connect funksjonen som NordVPN har i vpn tjenestene sine. Mange Vpn tilbydere har kun et fåtalls servere samlet på et kostnadseffektivt sted, men de markedsfører det som om disse servere er spredt over et langt geografisk nettverk med p2p servere tilgjengelig for høy hastighet.

Når det kommer til NordVPN er dette noe vi har testet over lang tid og det er ingen tvil om av servere tilhørende NordVPN faktisk tilbyr fart og the quick connect som NordVPN reklamerer for. Du kan til og med kjøre en dobbel vpn uten at det vil ta lang tid å oppnå samme hastighet som vanlig.

Hastighet og lokasjoner for NordVPN

Noe av det viktigste når man bruker en VPN tjeneste er hastigheten den tilbyr. Dette fordi mange gratis varianter gjerne oppleves som trege og gjøre det tilnærmet umulig å surfe som vanlig på internett. I tillegg oppnår man ofte lav hastighet på overbelastede servere og dårlig oppløsning når man strømmer film eller serier fra andre land. Dette vil raskt bli frustrerende og mange vil derfor velge bort en VPN tjeneste dersom de tilbyr dårlig hastighet.

NordVPN-lokasjoner

Her opplever vi NordVPN som et godt valg uansett om du ønsker tilgang til geo blokkert innhold, eller bare foretrekker anonymiteten når du surfer rundt på nett. De over 5400 serverne som er spredt utover 59 land gjør det til en enkel sak å finne en server med god kapasitet og tilgang til de tjeneste du måtte ha behov for. For oss Nordmenn er det også svært positivt at selskapet har en rekke servere i Norge som gjør det mulig å bruke NordVPN som et sikkerhetstiltak uten at du opplever noe forsinkelse og hinder på fart.

I populære destinasjoner som USA har NordVPN en rekke servere som sørger for at brukermassen spres godt utover og ingen opplever dårlig hastighet i klienten. Du kan enkelt strømme HD innhold uten at man opplever hakking eller forsinkelse i bildet. Med den enkle NordVPN klienten velger du raskt hvor du ønsker å koble deg opp og selve tilkoblingen er opprettet i løpet av noen korte sekunder.

Vi har også testet NordVPN som et ekstra lag med sikkerhet for deg som spiller online og kan med trygghet påstå at vi ikke merket noen forskjell når vi kjørte spill med NordVPN aktiv sammenlignet med uten. VPN kan derfor trygt brukes uten at det påvirker hastigheten din eller opplevelsen av spillet.

Det er liten tvil om at NordVPN har fokusert på hastighet og nesten uansett hvilken server vi velger oppnår vi lav ventetid og sterk ytelse, det er derfor vi velger å anbefale NordVPN til deg som ikke bare er på jakt etter strømme innhold, men også krever en pålitelig tjeneste når du skal game.

I tillegg har selskapet dedikerte servere til forskjellige formål og du kan derfor enkelt velge servere som sikrer trygg tilkobling til blant annet strømmetjenester og spesielt innhold. Disse er formatert slik at du både raskt og enkelt kan strømme raskt innhold i full-HD uten at du opplever problemer med kvalitet eller stabiliteten til serveren.

NordVPN regioner

Sikkerhet og Personvern hos NordVPN

NordVPN er et godt valg for deg som setter personvern og privatliv høyt. Selskapet er strategisk plassert i Panama som sikrer selskapet trygg avstand fra både EU og USA sin jurisdiksjon. Dette kan gjøre det mulig for NordVPN å etterleve sin policy om null innsamling av informasjon. Det er den strategiske plasseringen av NordVPN som sørger for at de ikke faller under jurisdiksjon som krever at de samler inn logg fra brukerne sine og det er dette som får det mulig å være helt anonym når man bruker tjenesten.

Dette er noe vi setter stor pris på når vi skal teste nye tjenester som NordVPN og noe av årsaken til at mange velger å benytte seg av VPN tjenester. NordVPN prioriterer brukersikkerhet og anonymitet noe som også vises gjennom klienten. NordVPN sin policy om ikke å loggføre aktiviteten til sine brukere sørger for at dersom en tredjepart skulle ønske tilgang til serverne hjelper det ingenting ettersom det faktisk ikke er noe å vise frem.

Man skulle tro det var en selvfølge at alle VPN aktører har en null logg policy slik som NordVPN, men dette er faktisk ikke tilfellet. Mange aktører loggfører trafikken din og selger informasjonen videre til tredjeparter som går litt imot hensikten med en VPN. Dette er heldigvis helt utenkelig hos de seriøse aktørene og NordVPN har gjort det helt klart at det aldri vil bli loggført data fra deres brukere. Dette gir økt sikkerhet for brukerne og ikke minst bygger det til en langt mer attraktiv tjeneste enn mange andre aktører.

Blant sikkerhetsfunksjonene NordVPN tilbyr finner du både kill switch og DNS, samt IPv4 lekkasjebeskyttelse som standard tilbehør. Fordelen med dette er at dersom du skulle oppleve at VPN-forbindelsen din skulle forsvinne, vil ikke dataen din bli synliggjort, men tilkoblingen vil heller bli brutt frem til den oppnår trygg tilkobling igjen.

Om ikke dette skulle være tilstrekkelig for de aller fleste gir NordVPN også muligheten til dobbel VPN eller bruken av TOR over VPN for deg som ønsker enda et lag med sikkerhet når du skal håndtere sensitiv informasjon på nett. Dette er bare noen av de funksjonene man finner som sikkerhetstiltak fra NordVPN, men vi kan med trygghet si at vi er godt fornøyd med sikkerheten og anser tjenesten som svært pålitelig.

De viktigste sikkerhetsfunksjonene

Når du skal velge beste vpn er det en del kriterier som bør tas høyde for. Dette kan være antall servere tilgjengelig på forskjellige lokasjoner, pris, mulighet til double vpn og litt mer teknisk avansert hvordan NordVPN har satt opp disse serverne med hensyn til personvern. Når man benytter en tjeneste som NordVPN er det ønskelig med bra personvern og at flere lag med kryptering fungerer optimalt. blant VPN aktører i Norge har NordVPN flere servere tilgjengelig og mange av disse har vist seg å være det beste alternativer for deg som ønsker bra bruker kraft uansett hva du måtte trenge det til. Det er mye å gå gjennom, men vi skal nå se på flere av de mest attraktive fordelene NordVPN gir sine brukere.

Sikkerhetsfunksjoner
 • 256 bit AES krypterte servere med mulighet for onion over VPN.

 • Servere tilgjengelig for både Android & iOS over hele verden i NordVPN appen.

 • Veldig brukervennlig å velge en server med mye mer tilgjengelighet enn andre VPN tilbydere. (NordVPN lar deg velge fra et kart fremfor en lang liste)

 • Ingen delt tunnelering som øker risikoen for eksponering

 • Kill Switch på hele VPN server parken. (Kill switch sørger for å bryte tilkoblingen dersom ikke din trygge oppkobling fungerer lenger)

Hvor mye koster NordVPN?

Som de aller fleste andre aktører i VPN bransjen tilbyr NordVPN en rekke forskjellige pakker og tilbud dersom du er villig til å binde deg for en lenger periode. Det er her det er store penger og rabatter å innhente for dersom du ønsker et abonnement uten særlig bindingstid og krav koster NordVPN det samme som de aller fleste andre tjenester på $11,95 per måned.

Det er derimot mye penger å spare dersom du er villig til å binde deg for 12 eller 24 måneder og det er her verdien til NordVPN virkelig skinner gjennom. Dersom du binder deg for 12 måneder oppnår du en rabatt på 58% og betaler kun $4.92 per måned, men dersom du er villig til å binde deg hele 24 måneder oppnår du ytterligere 10% og betaler dermed kun $3.71 per måned. Disse prisene varierer noe over tid og det kan derfor være at de ikke er helt nøyaktige på fremtidige tidspunkter.

NordVPN Prisplan

Månedlig
kr 119,-/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

6 måneder
kr 47,-/mnd

Trukket $59.95 hver 6 måned

Spar 22%

24 måneder
kr 33,-/mnd

Trukket 99.95 hver 12 måned

Spar 35%

30 dagers pengene tilbake garanti

30 dagers garanti

Mange opplever nok at det kan være litt vel lenge å binde seg enten det skulle være 12 måneder eller 24 måneder, men her kommer den svært fleksible pengene tilbake garantien NordVPN tilbyr inn i bildet. Dersom du kun trenger VPN for et kortere opphold utenlands, eller finner ut at dette ikke var noe for deg kan du enkelt at kontakt med NordVPN kundeservice og få pengene dine tilbake så lenge det skjer innen de 30 første dagene av abonnementet. På denne måten kan du også strengt tatt prøve hele tjenesten til NordVPN gratis og enkelt be om pengene tilbake dersom du skulle ombestemme deg eller finne ut at andre tjenester dekker dine behov bedre.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gir NordVPN et forsøk, men dersom det er pris du er opptatt av finnes det også gratis aktører på markedet. Vi anbefaler derimot ikke at disse brukes ettersom de ofte er vanskelig å vite hvilken informasjon som selges videre og ikke minst svært ofte svikter på både fart og funksjonalitet. Skulle du fortsatt ikke være fornøyd med tjenesten NordVPN gir har vi forsøkt å si opp et abonnement for forsøkets skyld og vi fikk raskt svar fra kundeservice, samt pengene tilbake innen 3-4 dager.

Det er lite som skal til før du ser verdien av NordVPN sin pengene tilbake garanti og med hele 30 dagers pengene tilbake garanti kan du fritt utforske vpn tjenestene og nyte amerikansk Netflix i en hel måned før du tar valget om NordVPN servere er der du ønsker være. Vi er overbevist om at så snart du har testet nordVPN vil du se hvilken verdi de beste vpn tjenestene har å tilby.

Brukervennlighet med NordVPN

En av punktene som virkelig viser hvor enkel NordVPN er kommer frem når vi skal vurdere brukervennligheten til klienten. Vi er her svært fornøyde med funksjonaliteten til NordVPN plattformen og den er enkel å benytte seg av uansett tidligere kunnskaper om lignende tjenester. Hos mange andre VPN tjenester vi har testet tidligere er det gjerne vanskelig å finne ønsket server, men fra NordVPN kan du enkelt velge server fra et verdenskart fremfor lange lister du må bla nedover. Dette gjør det til en smal sak å finne ønsket server og når du har funnet den du ønsker, kobler du det raskt opp mot ønsket NordVPN server ila et par sekunder. Deretter kan du se mer av atl via Netflix eller tilsvarende strømmetjenester.

Brukervennlighet med NordVPN

Når du har valgt hvilket land du ønsker koble deg til gjør NordVPN klienten selv en vurdering av hvilken tilgjengelig server som tilbyr den beste hastigheten og kobler deg automatisk opp mot denne. Dette gjør det mulig for alle å bruke tjenesten og du slipper lange forsøk med å finne den raskeste og mest stabile NordVPN serveren i det ønskede landet. Du trykket bare på kartet og lar NordVPN gjøre resten av jobben. Vi testet dette på servere i Norge, Tyskland, USA og Frankrike og merket liten forskjell i farten uansett hvilket land vi koblet oss opp mot. Dette viser at serverparken til NordVPN gir stabile resultater uansett hvor du måtte ønske koble deg opp.

Skulle du ønske å bytte server er også dette enkelt gjennom menyen i NordVPN klienten. Du velger bare hvilken server du ønsker koble deg opp mot og lar NordVPN gjøre resten av jobben. Skulle du derimot ønske en spesifikk server eller plassering kan du gå inn på det ønskede landet og manuelt velge den serveren du måtte foretrekke i NordVPN appens verdenskart. Det samme gjelder om du bruker NordVPn på alt av andre tilgjengelige plattformer.

Utover den rene tilkoblingen har NordVPN klienten en rekke andre tilgjengelige innstillinger og du kan raskt og enkelt tilpasse NordVPN til å utføre de oppgavene du selv ønsker at den skal gjøre. Ved å velge menyen øverst i hjørnet kan du velge å skru av og på en rekke funksjoner som automatisk Kill Switch, anonymitet når du kobler til LAN, Internett Kill Switch (sørger for at du kun kan koble til internett dersom du har en trygg tilkobling), spesifiserte DNS servere, protokoller og en rekke aktuelle innstillinger. Alt er lett oversiktlig i menyen og alt kan gjøres uansett hvilken enhet du benytter NordVPN på.

En av fordelene mange undervurderer er muligheten til å koble seg opp direkte mot NordVPN kundeservice gjennom appen. Det er ikke mulig å kommunisere med NordVPN kundeservice på norsk til tross for at både app og nettside er på norsk, men de forsøkene vi foretok foregikk enkelt på engelsk. Kundeservice teamet til NordVPN er behjelpelige med det aller meste og du får raskt svar når du kobler deg opp mot chatten.

NordVPN

NordVPN er en prisvennlig VPN-tjeneste med utmerket hastighet og brukervennlig applikasjon.

Prøv NordVPN
Annonselenke

NordVPN på forskjellige enheter

NordVPN er tilgjengelig på de aller fleste plattformer enten i form av app eller utvidelse. Når det kommer til Android, iPhone og nettbrett kan du laste ned NordVPN appen fra enten Apple store eller Android Store for deretter å gjennomføre en svært enkel installasjon. Selve appen er relativt liten i størrelse og den installers derfor raskt. Når du har lastet ned NordVPN appen logger du enkelt inn på din brukerkonto og setter opp de innstillingene og funksjonene du måtte ønske at enheten skal ha. Det tok i noen tilfeller så lite som 1 minutt fra vi begynte nedlastning til vi hadde rukket å logge inn på vår test konto og aktivert tjenesten.

NordVPN og enheter

Funksjonaliteten på håndholdte enheter og PC klienten er relativt like og fremgangsmåten for bruk er i utgangspunktet like. Du velger det landet du ønsker koble deg til og lar NordVPN raskt velge en egnet server og opprette en tilkobling. Dersom du har spesielle behov for lokasjon eller lignende kan du enten benytte Quick Connect funksjonen i NordVPN appen eller bla deg gjennom og velge den serveren du måtte ønske. I de tilfellene vi har forsøkt var det absolutt mest gunstig å la NordVPN klienten velge server selv da disse nesten alltid oppnådde bedre ytelse enn de vi valgte selv.

NordVPN og sikkerhet

Noen av sikkerhetsfunksjonene slik som Kill Switch er ikke tilgjengelig i NordVPN mobilappen foreløpig, men det er noe vi forventer at raskt kan komme. Utover dette er funksjonaliteten på mobilappen tilnærmet lik NordVPN PC klienten og vi har ingenting å si når det kommer til ytelse. Du får NordVPN på de aller fleste enheter og klienten er tilgjengelig på Android, Windows, Mac OS, iOS, Linux, samt som utvidelser for Chrome og Firefox. Dette sørger for at du kan bruke den samme tjenesten uansett hvilken enhet du måtte velge å bruke eller på tvers av forskjellige operativsystemer.

NordVPN for ekstra trygghet

Når det kommer til NordVPN kan du raskt og enkelt få en rekke smarte funksjoner som andre vpn aktører ikke har. Viktigheten av å skjule ip adressen din er noe som i aller høyeste grad bør tas på alvor og det er nettopp dette NordVPN kan. Den integrerte kill switch tryggheten sørger for at brukere av NordVPN alltid har skjulte ip adresser og skulle det ikke være en trygg vpn tilkobling vil den automatisk brytes frem til dette er gjenopprettet.

Fra NordVPN servere noe unikt på sitt store antall servere? Nei, men du kan være sikker på at uansett hvilke servere du bruker and så får du en trygg oppkobling med høy fart fra NordVPN. Skulle det være noe uklart med en tilkobling eller fare for at servere er eksponert vil du raskt motta en e post med detaljert informasjon om hva som kan være galt. Dette er noe av årsaken til at vi mener NordVPN sine servere passer godt uansett hvilken årsak du måtte ha til å ønske litt ekstra trygghet gjennom vpn.

Kundeservice hos NordVPN

Som mange andre VPN tjenester har NordVPN en 24/7 tilgjengelig kundeservice som primært kommuniserer gjennom chatten på nettsiden eller i appen. Vi gjennomførte en rekke tester med forskjellige problemstillinger og må si oss fornøyd med at personen vi snakket med innen relativt kort tid klarte komme opp med en løsninger på det aller meste.

Det var enkelt å snakke med NordVPN kundeservice og selv om vi var nødt til å prate på engelsk var de behjelpelig med å tilby utdypende forklaring på de mer tekniske spørsmålene vi stilte. Vi klarte ikke komme opp med en problemstilling som NordVPN kundeservice ikke klarte løse og må derfor si oss godt fornøyd med kvaliteten på tjenesten.

Vi forsøkte også å avslutte NordVPN abonnementet over chat og kunderepresentanten vi ble satt i kontakt med gjennom appen var raskt behjelpelig med å avslutte abonnementet vårt. Ofte har vi opplevd at det ønskes en årsak eller forklaring for hvorfor vi ønsker å avslutte, men her foregikk oppsigelsen i ryddige forhold og de var svært behjelpelige. Vi fikk refundert pengene til vår konto innen 3 virkedager.

En annen mulighet for å kontakte NordVPN kundeservice er ved å sende E-post og også her fikk vi overraskende raskt svar på tiltalen vår. Vi kan derfor si at uansett om vi tok kontakt gjennom chat eller e-post var NordVPN både behjelpelige og hyggelige, samt svært tålmodige med å forstå problemstillingene våre selv hvis vi forsøkte være litt vanskelige.

Det er derfor lite negativt som kan sies om kundeservicen til NordVPN og vi kan ikke annet enn å gi dem toppkarakter for utrolig god service. Dette er noe vi har opplevd som langt mer negativt hos en rekke andre aktører, men her får du virkelig en VPN tjeneste som putter behovet til kundene fremfor billige løsninger.

Er det mulig å prøve NordVPN gratis?

Det blir stadig mindre vanlig å finne VPN tjenester med kvaliteten som NordVPN har som gir gratis prøveperiode. Årsaken til dette er at det finnes en rekke kostnader knyttet til tjenesten de selger og det kan ikke forventes at man skal få gratis tilgang til en kvalitetstjeneste som NordVPN. Det samme gjelder for NordVPN hvor det finnes en rekke rabatter, men ingen gratis prøveperiode eller lignende.

Det nærmeste du kommer er 30-dagers pengene tilbake garantien som i teorien kan fungere som en gratis prøveperiode fra NordVPN er dersom du ber om pengene tilbake innen 30 dager av abonnementets aktivering. Dette gjør det imidlertid nødvendig å betale for tjenesten først, men dersom du ber om pengene tilbake innen fristen blir det i praktisk en gratis prøveperiode på den fullstendige tjenesten til NordVPN. Vi er ganske sikre på at dersom du først velger å aktivere tjenesten skal det mye til før du velger å si den opp igjen.

Vi anbefaler derfor* at du velger det lengste abonnementet på 24 måneder fra nordVPN som gir det laveste månedsbeløpet og deretter prøver tjenesten i 30 dagers perioden for å komme unna med så lite betalingsbeløp som mulig i prøveperioden din av NordVPN. Du kan enkelt be om pengene tilbake ved å ta kontakt med kundeservice og be om en money back kansellering fra NordVPN, men dersom du skulle være i tvil er det greit at så lite beløp som mulig er bundet opp mot NordVPN.

Les mer: De beste gratis VPN-tjenestene

NordVPN i Norge

Nordmenn har en veldig lang erfaring med bruker av tjenester som NordVPN. Mye av årsaken til dette er at det utvalget som er tilgjengelig på norske varianter av f.eks. Netflix er veldig mye mer begrenset enn de som bruker utenlandske varianter. Dette har sørger for et attraktivt marked for aktører som NordVPN og vi ser stadig at flere VPN aktører selger sine tjenester til det norske markedet.

Stadig mer konkurranse fra VPN konkurrenter som ønsker fotfeste har gjort det nødvendig for aktører og samarbeidspartnere som tilbyr NordVPN å vis ealt det bra plattformen har å tilby. Vi ser derfor stadig mer markedsføring om hvor overlegen NordVPN sin tjeneste er sammenlignet med svakere konkurrenter, men også 30 dager garantien de gir nye kunder til NordVPN.

Hvorfor velge NordVPN

Dersom du enda ikke er sikker på hvorfor du bør velge NordVPN kan du få noen ideer her. NordVPN er en topp leverandør med tanke på kvalitet og sikkerhet. Dersom du er på utkikk etter funksjonalitet er dette helt klart et trygt valg for både nybegynnere og profesjonelle brukere. Prisen er heller ikke så ille med tanke på hva du får igjen. De er helt klart ikke den dyreste VPNen, men ikke den billigste heller. NordVPN er for de som er villig til å betale litt mer for å få utrolig mye mer. 

Konklusjon

Alt i alt er NordVPN klart en av de aller beste på markedet og en rå allrounder som dekker behovet for de aller fleste. De har enorme mengder servere i totalt 59 land og med en sterk opp- og nedlastingshastighet er den en av de raskere VPN-tjenestene du kan få tak i. I tillegg til dette er NordVPN perfekt for streaming og sikkerhet med selskapets registrering i Panama, har hverken USA eller EU jurisdiksjon. Når det gjelder prisen er ikke NordVPN den aller billigste, men ikke den dyreste heller. Her betaler du for kvaliteten og sikkerheten, og det sjeldent dumt å være gjerrig om du ønsker en skikkelig proff VPN.

Les mer: De beste VPN tjenestene for bedrifter

NordVPN

NordVPN er en prisvennlig VPN-tjeneste med utmerket hastighet og brukervennlig applikasjon.

Prøv NordVPN
Annonselenke

Alternativer til NordVPN

NordVPN mot konkurrentene
NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com