Skip To Content
privatevpn
Rangert #6 av 13

PrivateVPN

4.1 / 5

privatevpn
$1,98 / mnd

Laveste pris

Prøv IPVanish
Annonselenke
Det beste med PrivateVPN
 • God pris på 2års abonnement

 • Servere fordelt på over 60 land

 • Ingen logging av nettbruk

 • Svensk kundeservice

$1,98/ mnd

Laveste pris
Prøv PrivateVPN
Annonselenke

PrivateVPN sammendrag

PrivateVPN er en billig VPN som også kommer med en syv-dagers gratis prøveperiode.

Den er trygg å bruke, sikker og fungerer med over 30 Netflix-biblioteker. Det er ikke den raskeste VPN der ute, men det er raskt nok til å streame, torrenting og kryptere usikrede WiFi-nettverk.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Dedikert Netflix servere i 32 land

 • Veldig rask, særlig på oppkobling over kort distanse.

 • Ekstra sikker kryptering og ingen personlig loggføring

 • Veldig rimelig pris på en 2-års plan

 • Brukervennlig apper for desktop og mobil apper for Windows, MacOS, iOS og Android

 • Fungerer bra i Kina

 • Svensk support

Ulemper
 • Relativt lite nettverk på 150+ servere

 • Noe tap i hastighet med oppkobling over lang distanse

 • Ingen VPN nettleser applikasjon

 • 24/7 support ikke alltid tilgjengelig

Nøkkelinfo

laveste pris$1,98/mnd over 24 måneder
topp nedlastningshastighet94Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonSverige (14-Eyes medlem)
LogginpolicyIngen loggføring
Antall land62
Antall Servere150
netflix USAJa
Fungerer i KINaJa

Vår mening

Den svenske VPN leverandøren PrivateVPN er en av de nyere aktørene på markedet innen VPN. Dette har både positive og negative virkninger og i denne PrivateVPN anmeldelsen skal vi gå gjennom de. Til tross for å være en relativt ny VPN har de etablert seg utrolig raskt, og er nå en av de aller mest populære i norden og skandinavia.

Dette kan trolig være grunnet deres Svenske kundeservice og moderne teknologi. Med deres over 100 servere fordelt på 60 land har de også kommet lang på vei i løpet av deres korte tid på markedet. Personvern og sikkerhet er heller ikke problemer du finner hos PrivatVPN, og prisen snakker for seg.

Les mer om PrivatVPN under!

private vpn anmeldelse

PrivateVPN hastighet og lokasjoner

Hastighet og internett er noe av de vanligste spørsmålskombinasjonene i dag. Med stadig nyere og mer avanserte sider blir det stadig større sider med mer i informasjon, og derav tyngre å laste ned. Et rask internett som kan laste ned opp opp filer, nettsider og film er helt essensielt i enhver VPN, og PrivateVPN stiller godt opp her.

Det er normalt at hastighetene reduseres noe ved bruk av VPN, men i PrivateVPN testen var det omtrent ingen forskjell. Dette er svært positivt med tanke på at de er en ny VPN og ikke har samme erfaring og størrelse som de større VPN-tjenstene som ExpressVPN og NordVPN. Du kan på mange måter si at hastighetene ikke er deres sterkeste side, men ikke noe som trekker den særlig ned. De aller fleste som bare surfer og streamer film vil aldri merke noen forskjell med PrivateVPN, og dersom du har behov for en utrolig rask hastigheter det som regel ikke VPN-tjenesten din det kommer ann på.

Når det gjelder lokasjoner vil dette også være svært viktig for de som skal bruke en VPN. I noen tilfeller handler det om å kunne få tilgang til et spesifikt land, mens andre vil kun bytte ut utvalget på Netflix. Uansett hva du ser etter vil PrivateVPN mest sannsynlig ha det du leter etter. Med over 100 servere vil du alltids få tilgang til en du trenger og disse serverne er fordelt på totalt 60 land. Det vil si at du alltid vil finne deg en lokasjon å koble deg til. Dersom du derimot har et utrolig spesifikt ønske kan det være lurt å sjekke opp at ditt land er blant disse 60. I noen tilfeller kan det også være problematisk å koble seg til amerikansk netflix ettersom de stadig blokkerer nye IP-adresser, og PrivateVPN har bare 100 servere.

PrivateVPN-For-mobil

PrivateVPN Logging policy og eierskap

En av grunnene til at så mange velger å få seg en VPN er for at de skal kunne være helt anonyme mens de surfer på nettet. Dette er PrivatVPN helt klar over og de har derfor en veldig streng personsverneregler, dete vil si at PrivatVPN ikke lager noe informasjon om deg på sine servere unntatt det som er helt nødvendig. Dette er en av grunnene til at så mange kunder har nesten utelukkende positive ting å si om sin PrivateVPN erfaring.

Når det kommer til hvilken informasjon PrivatVPN lagrer om deg, kan det faktisk tilpasses etter hvor mye informasjon du har lyst til å gi vekk. Mesteparten av informasjonen som blir lagret om deg, blir lagret for at du skal kunne få den best mulig brukeropplevelsen som det mulig å få på denne plattformen.

Sikkerhet og personvern 

Som en VPN er sikkerhet utrolig viktig. Mange tar tross alt i bruk VPN for å holde seg anonym på nett. Om det er av ren sikkerhet eller fordi du har noe å skjule så stiller PrivateVPN opp for deg. På samme måte som CyberGhost har PrivateVPN en 256-bit kryptering på militært nivå. På den måten slipper du å bekymre deg over sikkerhetsbrudd og hacking.

Les mer: De beste VPN tjenestene for bedrifter

Sikkerhetsfunksjoner
 • DNS Lekkasje Blokking

 • First-party DNS

 • IPV6 Lekkasje Blokking

 • Støtter TCP Port 443

 • VPN Kill Switch

PrivateVPN Streamingtjenester & Torrenting

For noen er VPN kun et ekstra lag med sikkerhet ved streaming eller torrenting. Som nevnt tildigere er ikke PrivateVPN den aller sterkeste innen antall servere med bare litt over 100 opp mot de største som har mellom 5000-6000 servere. Det at PrivateVPN bare har en brøkdel gjør at de har større sannsynlighet for blokkeringer av IP-adresse osv, men deres 256-bit kryptering gjør definitivt opp for det.

Ved torrenting handler det meste om å holde seg anonym slik at ingen vet hvem som faktisk laster opp og ned torrentingfiler. Selv om det å bruke torrenter er et svært omdiskutert tema legger vi oss ikke oppi hva du benytter VPN til. Om du derimot skulle ha behov for en VPN til torrenting kan du være sikker på at PrivateVPN holder deg sikker. Det at selskapet er i et annet land enn Norge, vil også forsterke sikkerheten mot at andre myndigheter får tilgang. Deres logging policy spiller også en stor roller her i og med at de ikke loggfører kuners bruk. På den måten finnes det ingen spor av din adferd og søk på nett.

Streaming er en annen side. På samme måte som torrenting er det mange ulike syn på streaming, enten det er på lovlig eller ulovlig vis. Alle land har ulike tolkninger innenfor dette temaet, men PrivateVPN legger seg ikke oppi dette. Med sine 100 servere kan det derimot ved noen tilfeller være vanskelig å få tilgang til noen sider ettersom enkelte streamingsider som Netflix blokkerer falske IP-adresser. Da PrivateVPN bare har drøyt 100 servere stiller de noe svakere enn de største VPN-tjenestene. Om du bare er på jakt etter sikkerhet er dette derimot ikke en issue for deg.

Hvor mye koster PrivateVPN?

PrivateVPN Prisplan

Månedlig
US$ 8,49/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

3 måneder
US$ 4,99/mnd

Trukket $14,97 hver 3 måned

Spar 41%

24 måneder
US$ 1,98/mnd

Trukket US$ 49,52 første 24 måneder deretter årlig

Spar 77%

30 dager pengene-tilbake garanti

30 dagers garanti

Selv om PrivateVPN ikke legger seg i toppen på alle områder har de en utrolig sterk side, pris. Her er de helt klart en utrolig billig VPN tilbyder i forhold til hva de tilbyr.

De tilbyr totalt tre ulike pakker. Første pakke er et månedsabonnement til litt over $8 i måneden. Det andre valget er per år eller 13 måneder der du betaler $4,15 per måned, og det siste er 3 måneder med $5,63 per måned.

I tillegg til dette har de også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det vil si at du når som helst kan be om pengene tilbake innen 30 dager etter kjøp. Dette er utrolig bra, men en veldig vanlig ting å gjøre innen VPN-markedet.

Alt i alt er PrivateVPN utrolig sterke på pris, men sett i forhold til de større VPN-leverandørene er det ikke så utrolig mye billigere, om du binder deg for en lengre tid. Selv om disse også kanskje er bittelitt dyrere er det fortsatt ikke så mye med tanke på hva du får igjen for de. Det kommer til syvende og sist an på hva du ser etter og hvor mye du er villig til å betale.

PrivateVPN Brukervennlighet

Angående brukervennlighet på plattformen har vi egentlig ingenting å utsette i PrivateVPN testen. Til tross for at det ikke er den aller beste på markedet er den enkel å bruke samt forstå. De flestes PrivateVPN erfaringer tilsier også at det er lett å laste ned og installere på PCen sin.

PrivateVPN Brukervennlighet på forskjellige enheter

Om du har flere enheter du skal bruke VPN på er det helt klart en fordel at du slipper å kjøpe flere VPN per enhet. Det slipper du også heldigvis med PrivateVPN. Her får du totalt 6 enheter som kan brukes samtidig uten problemer. Alle får også unike IP-adresser som gjør det enda sikrere. 

Dersom du også har flere enheter av ulike typer kan du stole på at PrivateVPN fikser det. De tilbyr støtte til MAC, Windows, iPad, iPhone, Android, Linux, Kodi og Rutere. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at enheten du bruker ikke støttes. 

privatevpn enheter
privatevpn

PrivateVPN er billig VPN-tjeneste som lar deg se amerikansk Netflix. Her får du en 7 dagers gratisperiode på alle dine enheter.

Prøv PrivateVPN
Annonselenke

Kundeservice hos PrivateVPN

Ettersom PrivateVPN er etablert i Sverige har de også svensk kundeservice. Dette er positivt for oss som bor i Norge på mange måter. For det første er det relativt enkelt å snakke på norsk til en svensk og vi vil mest sannsynlig forstå hva de svarer oss over telefon.

På den måten slipper du å prate på engelsk for å si hva du har problemer med. For det andre er svensker kjent for sin utrolige kundeservice, og du vil alltid bli møtt med en hyggelig arbeider som gledelig vil hjelpe deg å løse dine problemer. 

Som nevnt over har PrivateVPN også en 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er tross alt ikke den lengste garantien, men et godt tilbud. Alt du trenger å gjøre er å ringe kundeservice å si hva du er misfornøyd med og at du ønsker pengene tilbake for kjøpet.

Til slutt forteller de også at kundeservicen deres er fast ansatt og ikke frilansere. På den måten vet du at du får den beste hjelpen tilgjengelig og at de som skal hjelpe deg faktisk vet hva de snakker om. 

PrivateVPN - kundeservice

Hvorfor Velge Private VPN

PrivateVPN erfaringer setter VPNen i et svært godt lys. Med en billig pris og god sikkerhet er det lite som mangler i en god VPN. De stiller med sterk kundeservice på svensk, en 256-bit militær kryptering som gjør deg så og si udødelig på nett, og en logging policy som ikke lagrer søk eller din adferd på nett. Prismessig ligger PrivateVPN også godt, men en av de lavere prisene på markedet. De tilbyr også 3 ulike planløsninger som lar deg velge hvor lenge du ønsker å binde deg til. Prisen vil naturligvis øke desto kortere bindingstiden er.

På den andre siden finnes det flere VPN-tilbydere som er omtrent like gode på pris og har bedre priser med tanke på hva de tilbyr. Det finnes mange leverandører som tilbyr mer og bedre vilkår til ca samme pris, men om du kun ser etter noe billig vil PrivateVPN holde langt for den vanlig forbruker.

Alt i alt kan vi anbefale PrivateVPN til de aller fleste, men om du ser etter en VPN med mange servere og sterke hastigheter finnes det nok bedre alternativer. Hva du ser etter i en VPN er helt personlig, men dersom du ikke har noen spesifikke kriterier kan du trygt gå for PrivateVPN uten problemer.

privatevpn

PrivateVPN er billig VPN-tjeneste som lar deg se amerikansk Netflix. Her får du en 7 dagers gratisperiode på alle dine enheter.

Prøv PrivateVPN
Annonselenke

Alternativer til PrivateVPN

Surfshark sammenlignet med konkurrentene
expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

purevpn-sumo-logo
PureVPN

God pris på 2 års plan

Gå til PureVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $2,91

  per måned

 • 6500

  i 140 land

 • 10

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256

 • Noen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com