Skip To Content
StrongVPN
Rangert #7 av 13

StrongVPN

4.0 / 5

StrongVPN
$3.97 / mnd

Laveste pris

Prøv StrongVPN
Annonselenke
Det beste med StrongVPN
 • Mulighet for 12 tilkoblinger samtidig

 • Gode hastigheter for websurfing.

 • Brukervennlig grensesnitt gjennom apper for mange plattformer.

$3,97/ mnd

Laveste pris
Prøv StrongVPN
Annonselenke

StrongVPN sammendrag

I denne StrongVPN anmeldelsen redegjør vi for fordeler og ulemper med tjenesten samt sammenligner den med andre lignende tilbydere. StrongVPN er er seriøs aktør som har vært på markedet lenge. 

Hvorfor har de vært så suksessfulle og er produktet deres faktisk verdt pengene? Dette skal vi finne ut av i StrongVPN testen ved å sammenligne personvern, hastighet, pris og brukervennlighet med andre tilbydere. 

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Mulighet for 12 tilkoblinger samtidig

 • Gode hastigheter for websurfing

 • Brukervennlig grensesnitt gjennom apper for mange plattformer

Ulemper
 • Basert i USA

Nøkkelinfo

laveste pris$3,33/mnd over 12 måneder
topp nedlastningshastighet84Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonUSA (5-Eyes medlem)
LogginpolicyIngen loggføring
Antall land39
Antall Servere950
netflix USAJa
Fungerer i KINaJa

Vår mening

Etter vår StrongVPN test ser vi at dette er et godt produkt som passer for store kundegrupper. Det er kanskje mer attraktivt og relevant for de som ønsker en VPN til mer enkle formål som streaming og nedlasting.

Kombinerer du dette med StrongVPN sin utrolig gode pris, og deres lovnad om pengene tilbake etter 30 dager om du ikke er 100% fornøyd. Da ender du opp med et utrolig godt VPN produkt som vi i vår StrongVPN anmeldelse synes yter utrolig godt.

Les mer om StrongVPN under!

StrongVPN

StrongVPN hastighet og lokasjoner

For utvelgelse av en VPN tjeneste er det hovedsakelig to kriterier som er viktig. Nemlig hastighet og mulighet for å endre lokasjon. Siste punktet gjelder særlig for å kunne ta i bruk tjenester som ellers ikke ville vært tilgjengelig for deg i din gitte lokasjon. Et stort problem hos mange VPN tjenester er at hastigheten faller fullstendig bort når man rerouter sin egen lokasjon til et annet sted i verden. Derfor er det viktig at VPN tjenesten kan levere stabile og høye nok hastigheter.

I testen av StrongVPN sine hastigheter ser vi en generell svært god ytelse. Dette gjelder særlig når en bruker StrongVPN uten å endre lokasjon. Da ser vi typisk en reduksjon i omtrent 10% av hastigheten. For deg betyr det at du kan laste ned og streame filmer og serier i HD uten noe problem.

Dette er god ytelse sammenlignet med lignende tilbydere. Når en ser på forsinkelse er denne dessverre noe høy, på hele 16ms. Dette er ofte kritisk hvis man ønsker å spille med VPN. Hvis det er tilfelle er kanskje ikke StrongVPN perfekt for deg da det finnes andre tilbydere som leverer forsinkelse helt ned i 1ms.

Når det gjelder lokasjoner vil StrongVPN tilby 59 lokasjoner over 39 ulike land. Dette er noe mindre enn andre VPN tjenester, men samtidig dekker de en del land som er ansett som kritisk for en VPN tjeneste. Det vi kunne ønsket å se er en dekning av New Zealand. StrongVPN tilbyr 950 servere og tilbyr multi servere i de fleste store vestlige land.

Les mer: Vurdering av VPN tjenester

StrongVPN hastighet og lokasjoner

StrongVPN Logging policy og eierskap

Hvorvidt en VPN tjeneste loggfører dine handlinger er kritisk for deg som bruker. Da er det godt å vite at StrongVPN tilbyr en streng policy på ingen loggføring. Dette betyr at ditt personvern er tatt hånd om på en skikkelig måte.

Rett og slett ved at du er den eneste som har kontroll over dine handlinger på nettet. Siden StrongVPN er en kjent aktør med god fartstid har du heller ingen grunn til å bekymre deg for sikkerhetsbrudd fra StrongVPN sin side.

Våre StrongVPN erfaringer tilsier at eierskapet deres i USA muligens kan være noe problematisk for noen kundegrupper. Dette avhenger selvsagt av deres behov for tjenesten, men det er samtidig en viktig ting å ta i betraktning.

Når det er sagt medfører faktisk dette eierskapet at hastigheter i USA er langt høyere enn en del andre VPN tilbydere som er plassert i land utenfor vesten.

StrongVPN Sikkerhet og personvern

StrongVPN sin policy på å ikke loggføre aktiviteten til deres brukere medfører at personvernet er godt ivaretatt. Det en del brukere imidlertid er bekymret over er direkte, rettede hackerangrep. Da er det godt å vite at StrongVPN beskytter deg med 256-bit AES kryptering. For deg som forbruker betyr dette at dine handlinger er kryptert med et full moderne krypteringssystem som forhindrer dine data å havne i feil hender.

I tillegg til dette tilbyr de også VPN kill switch som forhindrer din faktiske IP-adresse å bli lekket. Dette er en funksjon mange forbrukere anser som kritisk og det er derfor godt å se at StrongVPN tilbyr dette. En annen ting vi liker å se i testen er at de bruker sine egne DNS servere.

En ulempe derimot er at en del av serverene ikke kjører den nyeste OpenVPN protokollen. Faktisk så kjører brorparten av serverne deres på den utdaterte PPTP protokollen. Dette er derimot ikke noe problem siden det opplyses om. Er det viktig for deg som forbruker er det bare å velge en server som kjører den nyeste protokollen.

Sikkerhetsfunksjoner
 • DNS Lekkasje Blokking

 • First-party DNS

 • IPV6 Lekkasje Blokking

 • Støtter TCP Port 443

 • VPN Kill Switch

StrongVPN Streamingtjenester

Mange ønsker å bruke VPN tjenester for å få tilgang til versjoner av streamingtjenester med et større utvalg av innhold.

Derfor er det godt å se at StrongVPN tilbyr relativt stabil tilgang til amerikansk Netflix.

Hvor mye koster StrongVPN?

StrongVPN tilbyr to ulike abonnementer for å hjelpe deg å velge den versjonen som passer best for deg og dine behov. Hovedforskjellen er at hvis du tenker deg å bruke StrongVPN over et lengre tidsrom vil du spare en del penger på å kjøpe en plan som låser deg til et abonnement på 12 måneder.

Deres månedlige abonnement uten bindingstid koster 10$ / måned, med unntak av den første måneden der det kun koster 3.5$. Dette er deres dyreste plan, men også mest fleksibel hvis man ikke ønsker VPN over en lengre tidsperiode.

Hvis man ønsker å kjøpe deres plan for 12 måneder vil dette koste 69.99$ / år. Viktig å merke seg her er at det første året vil det koste kun 24.49$. Dette gjør StrongVPN svært konkurransedyktige på pris når det gjelder deres årlige abonnementstjeneste. Man ender nemlig opp med å betale kun 2.05$ / måned det første året. En pris som er svært god sett i betraktning på hvilket produkt man mottar.

En annen fordel med StrongVPN er at de godtar utrolig mange ulike betalingsløsninger. Dette inkluderer de fleste debit og kredittkort samt Alipay og PayPal. Det vi derimot kunne ønsket oss var en mulighet for å betale med krypto.

StrongVPN har en 30-dagers pengene tilbake garanti. Dette i motsetning til en del konkurrenter som tilbyr gratis prøveperioder. For en konsumer vil det kanskje ikke ha så mye å si hvilken løsning som blir tilbudt, det viktigste er at de er så sikre på sitt produkt at de kan tilby dette.

StrongVPN Prisplan

Månedlig
US$ 10,99/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

12 måneder
US$ 3,33/mnd

Trukket $39,99 første år, deretter $79,99 årlig

Spar 65%

StrongVPN Brukervennlighet

For å starte å bruke StrongVPN er det ganske enkelt bare å installere programvaren som passer din enhet fra StrongVPN sine nettsider. Selve grensesnittet er relativt enkelt og minimalt. Dette er en fordel siden det gjør det lett å finne riktige innstillinger og lignende.

Dessverre tilbyr ikke StrongVPN lenger noen extension for nettlesere. Dette er dog ikke kritisk i og med at grensesnittet gjennom deres egen software er svært god. Et annet viktig punkt å bemerke seg er at StrongVPN tilbyr software til nesten alle unike enheter. Dette på tvers av merker og operativsystem.

De har også muligheten for å koble til skreddersydde systemer manuelt hvis man følger deres oppskrift som ligger online. Alt i alt resulterer det i en løsning som vil passe alle og enhver.

StrongVPN Brukervennlighet på forskjellige enheter

StrongVPN tilbyr langt flere simultantilkoblinger enn en del konkurrenter. Med hele 12 tilkoblinger vil det være langt lettere å være bruke tjenesten på tvers av ulike tjenester da man ikke må logge inn og ut hver gang man ønsker å bruke VPN på den gitte enheten.

I tillegg til dette er det godt å se at de tilbyr software for tilkobling for alle kjente operativsystem. Dette inkludert Linux, noe vi er glade for å se.

Våre StrongVPN erfaringer tilsier også at det er enkelt å bruke tjenesten med gaming konsoller som for eksempel PlayStation og Nintendo switch.

StrongVPN Kundeservice

StrongVPN tilbyr flere ulike måter å ta kontakt med deres kundeservice.

Metoden kanskje de fleste vil ønske å ta i bruk er deres 24/7 live chat der man kan få løst problemene sine ved å chatte med teknikere. En stor fordel vi fant ved denne chatten var at de alltid videresendte detaljene om tidligere kundeservice saker om man skulle ha et lignende problem mer enn en gang. Dette gjorde problemløsningen langt enklere ved at man ikke måtte forklare samme problem gjentatte ganger.

I tillegg til livechat har de en utfyllende og god FAQ seksjon der man finner svar på nesten alle vanlige problem man kan komme over. Dette er positivt siden det nesten alltid vil være raskere å fikse et enkelt problem selv enn å måtte få en ekstern aktør til å løse problemet ditt.

StrongVPN tilbyr også en god og grundig oversikt av ulike installasjonsguider med tilhørende videobeskrivelser. Dette gjør oppsettet av StrongVPN enkelt uansett hvilken enhet eller operativsystem du er på.

Anbefaler vi StrongVPN

StrongVPN er en god og ikke minst enkel VPN tjeneste. Den vil fungere for forbrukere som ikke har alt for krevende krav til deres VPN. PÅ grunn av en noe høy latency erfarer vi at den kanskje ikke er optimal for bruk ved gaming. Når dette er sagt så er hastighetene i seg selv mer enn gode nok for nedlasting og streaming av full HD serier og filmer. I tillegg til dette erfarer vi med StrongVPN at det er enkelt å få tilgang på utenlandske versjoner av streamingtjenester ved å bytte lokasjon gjennom tjenesten.

StrongVPN har ikke det største utvalget av servere eller lokasjoner å velge mellom, dette er noe skuffende men samtidig leverer de lokasjoner i de fleste land man kunne ønske seg. På grunn av det noe mer begrensede tilbudet er også prisen på StrongVPN svært lav. Dette medfører at man kan få en svært rimelig VPN, særlig hvis man velger deres 12 måneders plan.

Vi liker også svært godt av StrongVPN tilbyr ingen logg policy og en svært avansert og god 256-bit AES kryptering. Dette gjør produktet deres sikkert mot auditering fra myndighetene samt direkte hackerangrep mot deg som konsumer.

En av StrongVPN sine kanskje største fordeler er det at de tilbyr hele 12 simultantilkoblinger. Dette gjør bruken av StrongVPN over flere enheter helt sømløs og bidrar til brukeropplevelsen.

Dette resulterer i at StrongVPN er en god tilbyder for kunder som er ute etter en enkel, rask og sikker VPN uten å måtte bruke for mye penger.

StrongVPN

StrongVPN kommer med 30 dagers pengene tilbake garanti

Prøv StrongVPN
Annonselenke

Alternativer til StrongVPN

StrongVPN sammenlignet med konkurrentene
StrongVPN
StrongVPN

God pris på 1 års plan

Gå til StrongVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $3,33

  per måned

 • 950

  i 39 land

 • 12

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256

 • Ingen logging

expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange enheter kan jeg bruke samtidig med StrongVPN?

Med StrongVPN kan du bruke hele 12 enheter samtidig. Dette er utrolig godt sammenlignet med en del konkurrenter som typisk bare lar deg ha en eller to simultantilkoblinger.

De fleste tar ihvertfall svært godt betalt for å kunne ha såpass mange simultantilkoblinger.

Loggfører StrongVPN mine aktiviteter?

Nei, StrongVPN tilbyr en streng ingen logg policy som gjør at de ikke loggfører dine aktiviteter.

Dette resulterer i en sikker og trygg surfing for deg som forbruker.

Hvor mye koster StrongVPN?

StrongVPN tilbyr to ulike abonnementstjenester. Enten en månedlig eller en årlig. Velger man den siste vil man betale 24.49$ / år som resulterer i 2.05$ / måned.

Velger man en månedlig avtalte vil det koste 3.97$ første måneden og deretter 10$ / måned.

Har StrongVPN prøveperiode?

Nei, StrongVPN tilbyr ikke en slik ordning. Det de heller gjør et at de tilbyr deg pengene tilbake etter 30 dager om du ikke er 100% fornøyd. Da trengs det heller ikke noen spesifikk begrunnelse annet enn at produktet ikke levde opp til dine forventninger. Dette er en løsning vi er glade for å se da det viser hvor mye StrongVPN tror på sitt eget produkt og tjeneste.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com