Skip To Content
Surfshark VPN
Rangert #2 av 13

Surfshark

4.9 / 5

Surfshark VPN
$2,04 / mnd

Laveste pris

Prøv nå
Annonselenke
Det beste med Surfshark VPN
 • Svært god pris

 • Fungerer med Amerikans Netflix, BBC player, Amazon Prime og norsk streaming i utlandet

 • Støtter torrenting

 • Servere i hele 66 land

$2,04/ mnd

Laveste pris
Prøv Surfshark
Annonselenke

Surfshark VPN sammendrag

Bruker du internett bør du absolutt vurdere en VPN og gjennom Surfshark får du adgang til en lang rekke smarte funksjoner uten å måtte betale unødvendig mye penger for det. 

Surfshark passer utmerket for deg som ønsker prøve en VPN tjeneste, men vil ha kundeservice, hastighet og alle sikkerhetsfunksjoner uten å binde deg til et dyrt abonnement.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Utmerket pris

 • 30 dager pengene tilbake om du ikke er fornøyd

 • Over 3200 høyhastighets serverer i 66 land

 • Fungerer med Netflix, NRK, TV2 sumo og mer

 • Ubegrenset med enheter

 • God 24/7 support med live chat

Ulemper
 • Liten forsinkelse med oppkobling til noen servere

 • Ikke veldig transparent selskap

Nøkkelinfo

laveste pris$2,04/mnd over 24 måneder
topp nedlastningshastighet85Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonBritish Virgin Islands
LogginpolicyAnonymt
Antall land66
Antall Servere3.200+
netflix USAJa
Fungerer i KINaJa

Vår mening

Surfshark passer utmerket for deg som er på jakt etter en kvalitets VPN, men ikke ønsker bruke mye penger. 

Du får en lang rekke funksjoner som tidligere har vært forbehold premium aktørene i VPN markedet som Surfshark nå tilgjengeliggjør for den alminnelige bruker.

Deres brede utvalg av apper og tilgjengelige plattformer for både Windows & Mac med en rekke raske VPN servere og alt du måtte trenge av sikkerhet.

Bruker du Surfshark på Android eller iOS vil du kunne benytte Surfshark appen og velge mellom det samme antall servere som man får muligheten for på PC. Dette gir den samme kvaliteten sikkerheten uansett hvordan enheter du benytter deg av og du kan derfor være trygg på at en VPN tjeneste fra SurfShark holder dataen din trygg uansett hvordan enheter du benytter.

Vi kan derfor trygt si at SurfShark er blant de beste VPN aktørene tilgjengelig i Norge og vil med trygghet anbefale alle både begynnere og proffe surfere til å sjekke ut SurfShark sine tjenester om du ønsker kvalitet til en heftig rabattert pris. Skulle du oppleve problemer med din VPN kan du raskt kontakte kundeservice via live chat som i de aller fleste tilfeller løser problemet ditt øyeblikkelig. Det er the real deal fra Surfshark og live chat er en av de aller beste funksjonene vi benyttet oss mye av mens vi testet SurfShark.

Verdien av VPN fra Surfshark

En god VPN sørger ikke bare for at du får tilgang til innhold som ellers er geo blokkert, men den gir også et ekstra lag sikkerhet og sørger for at din sensitive data ikke kommer på avveie. 

Dette blir gjort gjennom en rekke smarte funksjonaliteter, men Killswitch og 256 bit kryptering er de mest sentrale tiltakene som benyttes. 

I tillegg er oftest servere utstyrt med selvutslettende programvare dersom noen skulle forsøke å oppnå fysisk tilgang til serveren eller fjerne strømforsyningen. Dette er såkalt TrustedServer teknologi og fungerer som et sikkerhetstiltak mot at noen fysisk henter ut informasjon lagret på servere.

Fordelen med VPNer er at det ikke lagres informasjon lokalt på noen server og det er derfor ingenting å hente ut uansett om noen skulle klare lokalisere hvor serveren er lokalisert hen. Dette gir et ekstra lag sikkerhet mot blant annet myndigheter og tilsvarende aktører som kan ha interesse av å få tilgang til dine krypterte data. Det kan også være aktører som er ute etter kredittkortinformasjon eller annen personlig info de kan utnytte for egen vinning på nett, eller selge videre til andre.

Det er dette som har gjort at stadig flere eksperter på datasikkerhet anbefaler at alle som surfer online bør benytte seg av en tjeneste som VPNer for å sikre seg mot eventuelle datainnbrudd og sensitiv informasjon på avveie.

Les mer: Sammenlign og finn billigste VPN

Hvordan fungerer en Surfshark VPN?

I utgangspunktet er en VPN bare en virtuell tunnel som frakter datamengden din fra et sted til et annet. Du maskerer IP adressen fra sitt opprinnelses og fremstiller den heller med opprinnelse et annet sted. 

I praksis betyr dette at du kan sitte på kaffe i Norge, men IP adressen din viser at du befinner deg i land som USA & Storbritannia i stedet.

Det blir vanskeligere å oppdage datastrømmen din og sensitiv informasjon krypteres så lenge VPN tjenesten er aktiv.

Sist men ikke minst fungerer SurfShark som et sikkerhetstiltak når du er utenlands og benytter deg av offentlig nettverk. På denne måten forblir all informasjon du overfører mellom deg selv og internett maskert gjennom SurfShark.

Hva gjør Surfshark unikt?

På levering av VPN tjeneste er det lite som skiller SurfShark fra andre aktører, men de leverer det vi opplever som både stabilt og pålitelig VPN service. Vi fikk rask tilgang til ønsket server og kunne strømme HD innhold uten at det verken hakket eller brukte særlig tid på å laste inn. Dette er noe man forventer av en seriøs VPN aktør og Surfshark leverer på lik linje med det man kan kalle bransjestandarder.

Det er nemlig noe helt annet som gjør at Surfshark er verdt en vurdering og det er prisen! Du kan nemlig få like rask hastighet og en rekke smarte funksjoner fra SurfShark til så lite som 20,- per måned! 

Det er rundt halvparten av aktører som ExpressVPN og NordVPN noe som absolutt er verdt å merke seg. Den konkurransedyktige prisen krever riktignok at du binder deg til abonnement, men vi er relativt sikre på at når du først har prøvd SurfShark vil det være lite behov for å finne andre løsninger.

Lokasjoner Surfshark

Hastighet og lokasjoner

En av de vanligste årsakene til at man velger å benytte en VPN er at man ønsker tilgang til innhold hos strømmetjenester eller tilsvarende innholdsleverandører som benytter geo blocking.

Vi har derfor testet SurfShark både opp mot norske tjenester fra utlandet og utenlandske sider fra Norge og er tilfreds med resultatene vi har oppnådd.

Når det kommer til bruk rettet mot norske tjenester har SurfShark dedikerte servere i Norge som gir det til en rask og enkel sak å få til NRK TV, Tv2 Play og aktuelle norske strømmetjenester som ellers hadde vært blokkert fra utlandet. Dette kan være praktisk for studenter og flere som oppholder seg utenlands i lange perioder, men som ønsker å benytte strømmetjenestene med innhold hjemmefra. 

Du kan også velge å bruke en norsk server fra Surfshark dersom du bare ønsker å bruke VPN for sikkerhetens del og ikke har behov for å unngå noe blokkering av innhold. Da kan det være gunstig å koble seg på de norske serverne som er geografisk i nærheten og ikke hindrer deg noe særlig i fart eller fleksibel bruk av internett. Du har fortsatt det ekstra sikkerhetslaget VPN tilbyr og kan surfe fritt på nett med anonymitet og kryptert datastrøm. 

Den virkelige testen er hvorvidt VPN tjenesten får adgang til Netflix som er blant de mest krevende å få en stabil tilkobling til. Årsaken til dette er at selskapet aktivt jobber med oppsporing og blokkering av VPN tjenester slik at man ikke skal få se innhold man ikke rettmessig bør ha adgang til. Her leverer Surfshark rimelig kvalitet og det er ikke noe problem å strømme HD innhold fra det amerikanske bibliotek uten hakking eller forsinkelser. Det finnes en lang rekke kvalitets servere spredt utover USA med stadig flere og nye servere tilgjengelig for å opprettholde tilbudet. 

Som vi også illustrerte med å teste opp mot norske strømmetjenester oppnår du god ytelse og stabil tilkobling uansett hvilket innhold du måtte være på jakt etter. Dette er helt klart et pluss når du bare betaler en brøkdel av det mange tilsvarende aktører krever for tilsvarende tjenester. 

Lokasjoner og hastighet for Surfshark

Sikkerhet og personvern 

Når det kommer til sikkerhet og hensyn til personvern ligger Surfshark relativt midt på bransjenormen. Du får en tjeneste som gjennom flere lag sikkerhet tilbyr robust hastighet for all bruker aktivitet. Uansett om du benytter Surfshark på Windows, Mac, Android & iOS får du alt du trenger i form av trygt kryptert data. Surfshark benytter 256 bit AES kryptering som gjør det tilnærmet umulig å bryte gjennom.

I Tillegg får du en dedikert ip adresse og adgang til ubegrenset antall server skifter and lignende VPN servere om nødvendig. Den pakken tilbyr Surfshark uansett hvilket abonnement du velger noe som er ganske likt med andre VPN aktører. De 1700 Servere som Surfshark disponerer gjennom tjenesten legger stadig til flere land og mer hastighet that gjør at man alltid har tilgang til det beste på alle enheter.

Surfshark er strategisk plassert på the British Virgin Islands som gjøre det helt det umulig for både europeiske og amerikanske myndigheter å få adgang til datamengden som beveger seg gjennom Surfshark sine servere. Det er dette som i stor grad skiller de beste VPN aktørene fra rimeligere alternativer som velger billig plassering fremfor strategiske slik som the British Virgin Islands.

Sikkerhetsfunksjoner
 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Servere i Usa og hele verden med rask til og frakobling

 • Kill Switch som sikrer at ikke ip adresse blir eksponert dersom forbindelsen til Surfshark skulle falle ut.

 • Selskapsregister i the British Virgin Islands som sikrer trygg avstand fra amerikanske og europeiske myndigheter

 • Surfshark bruker ingen form for loggføring overfor sine brukere

 • VPN tjenesten oppdaterer stadig servere slik at du hele tiden har tilgang til de mest populære strømmetjeneste

 • Surfshark tilbyr i tillegg en lang rekke smarte funksjoner som mulighet til å benytte TOR med VPN og legger til rette for en dobbel VPN for deg som ønsker et ekstra lag sikkerhet.

Hvor mye koster SurfShark VPN?

Pris er et av punktene som Surfshark virkelig tar opp kampen med sine konkurrenter. Det er både på godt og vondt, men dersom du tar deg tid til å se litt nøyere på tilbudene kan du absolutt få god kvalitet for pengene dine her. Til å starte med så er det ingenting unikt med prisen til Surfshark. En enkelt måned uten bindingstid koster $12,95 som er verken dyrt eller billig. Dersom du derimot velger å binde deg i 12 eller 24 måneder er det mye penger å spare ved å velge Surfshark. 

Med 6 måneders binding oppnår du en rabatt på hele 50% og får derfor en månedspris på lave $6,49 med den kvaliteten og tilgangen som du oppnår med Surfshark er dette en relativt god pris for en stabil VPN tjeneste.

Så, om du først er fornøyd med SurfShark og ikke har noe imot bindingstiden kan 24 måneders tilbudet være noe for deg. Her oppnår du hele 81% rabatt og en sjokkerende lav månedspris på bare $2,49! Det er blant de laveste vi har vært borti fra et selskap som på et sammenlignbart grunnlag leverer kvalitetstjenester til den vanlige forbruker. 

Dersom du føler at 24 måneder kan være litt lenge å binde seg står du fritt til å prøve Surfshark i 30 dager med full pengene tilbake garanti. Dette gjør at du enkelt kan benytte deg av det beste tilbudet og deretter prøve ut tjenesten i 30 dager med full angrerett etterpå.

Dersom du ikke føler at tjenesten dekker dine behov for VPN står du fritt til å avslutte avtalen uten å måtte ta høyde for bindingstid eller andre vilkår. Det er derfor vi mener at SurfShark absolutt er verdt et forsøk til det som kanskje kan være markedets laveste pris for kvalitet og ingen risiko ved å gi det et forsøk.

Surfshark Prisplan

Månedlig
US$ 10,62/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

6 måneder
US$ 5,32/mnd

Trukket $31,93 hver 6 måned

Spar 50%

24 måneder
US$ 2,04/mnd

Trukket US$ 49hver 12 måned

Spar 81%

30 dagers pengene tilbake garanti

Med over 3200+ servere kan det være fristende å teste Surfshark, men mangelen på en gratis prøveperiode kan virke som et hinder for mange.

Det er her det er viktig å promotere den fleksible pengene tilbake garantien Surfshark gir som et godt alternativ for å teste alt du trenger i en VPN server uansett om du benytter Windows eller Mac. Surfshark sine servere er spredt strategisk utover en lang rekke land og de legger stadig til flere servere i nye land. De har en langt mer aggressiv vekststrategi enn tilsvarende VPN aktører og du ser dette gjenspeilet i hvor fort de setter opp nye servere.

Uansett hva du ønsker å bruke Surfshark til kan du fritt prøve tjenesten i 30 dager og fortsatt få pengene tilbake ved endt periode dersom du ikke er fornøyd eller ikke ønsker en VPN tjeneste likevel.

Brukervennlighet med Surfshark

Et punkt Surfshark overrasker positivt er hvor enkel plattform er å ta i bruk. Med plattform som fungerer på PC og Mobil har Surfshark lagd en sømløs plattform som enkelt krysser på tvers av enheter. Den er lite enkel å ta i bruk på PC som den er på Android og iOS.

Både på PC og i App er det lett å få oversikt over de forskjellige lokasjonene som Surfshark tilbyr og velge hvilken server man ønsker å koble seg til. Det er også en praktisk oversikt som hele tiden viser hvilken server som har raskest tilgang fra din lokasjon til de mest populære IP adressene som USA og England. 

Det er lite revolusjonerende funksjonalitet i plattformen til Surfshark, men det de tilbyr er lett tilgjengelig. Du kan blant annet enkelt skifte server, finne de med minst belastning eller sette opp dobbel VPN dersom du ønsker et ekstra lag med sikkerhet når du benytter internett. Alt sammen gjør enkelt fra inne i appen og vi anser dette som et klart pluss for valget av SurfShark.

Surfshark på forskjellige enheter

Det er lite unikt Surfshark tilbyr og sammenlignet med de beste VPN aktørene rekker de ikke helt opp på antall servere tilgjengelig. Der CyberGhost og NordVPN har henholdsvis 6500 og 5000 tilgjengelige servere stiller SurfShark med sine 3200. Det som derimot overrasket oss positivt sammenlignet med andre VPN tjenester er at Surfshark tilbyr VPN koblinger til hele 63 forskjellige land inkludert Norge!

Det er heller ikke noe å si på den tjenester SurfShark tilbyr hvor hastighet er optimal uansett om du er på jakt etter openvpn, torrent, ekstra sikkerhet til din bruker eller bare koble deg opp mot VPN for tilgang til dine favorittprogrammer på Amerikansk Netflix. Med hele 63 land over hele verden finner du raskt en server med optimal ytelse og dedikert trafikk til det formålet du måtte ha.

Vi har primært testet nettleser og app for iOs i vår utredning, men SurfShark tilbyr plattformen sin på en rekke forskjellige enheter. Du kan blant annet få den til macOS, Windows og Linux. Tilgjengelig på TV gjennom Fire Tv og Apple TV, Xbox og Playstation. App for telefon og nettbrett for både iOS og Android, samt nettlesertillegg for både Chrome og Firefox. Dette gjør plattformen tilgjengelig på de aller fleste enheter man benytter for å se på film/tv og derfor til en av de med best tilgjengelighet. 

Surfshark på forskjellige enheter

Surfshark for ekstra trygghet

Tjenesten fra Surfshark tilbyr langt mer enn andre aktører i samme prissegment og en overlegen liste tilgjengelige land. I områder med sensor som Hong Kong kan en VPN som Surfshark virkelig være forskjellen på internett tilgang og blokkering. Nedenfor illustrerer vi hvor enkelt vi aktiverte tjenesten;

 1. Vi lastet ned Surfshark til våre testenheter på Android & iOS.
 2. Du lager en bruker via You SurfShark med grunnleggende personalia og ønsket versjon.
 3. Så snart dette er gjort får du muligheten til vpn tilkobling som automatisk sørger for AES 256 bit kryptering på datastrømmen din.
 4. Du er nå på nett og det er ikke noe mer du trenger å gjøre. Så lenge du har ip adresser fra vpn server har du tilgang til Netflix og andre utenlandske strømmetjenester.
Surfshark VPN

Surfhark er en rimelig VPN med mange avanserte egenskaper. Den er ideell for streaming. Her får du mye for pengene.

Prøv Surfshark
Annonselenke

Kundeservice hos Surfshark

Til å være en svært kostnadseffektiv VPN tjeneste får du overaskende mye mer hos Surfshark enn tilsvarende aktører. Surfshark gir 24/7 kundeservice på alle enheter du bruker uansett om du benytter apper, plattformen for Windows, Android, iOS eller direkte i nettleseren gjennom Surfshark utvidelsen. 

Du kobler deg raskt opp til live chat funksjonen og får svar på det aller meste du måtte lure på angående Surfshark and tjenestene de har direkte fra en kunderådgiver innen få minutter.

Skulle det oppstå problemer med servere eller IP adresser tilbudt fra Surfshark og deres VPN var det ingen av våre merkelige spørsmål kundeservice ikke klarte svare på. Vi har dermed full tiltro til at en bruker med som benytter Surfshark sin tjeneste uten en rekke merkelige spørsmål som oss vil få bistand til å bruke apper og alt annet raskt og enkelt fra Surfshark Kundeservice.

Vi testet også kundeservice når det kom til å avslutte abonnementet vårt og benytte den fleksible 30 dagers pengene tilbake garanti som Surfshark reklamerer med. Dette var en enkel sak via Kundeservice og live chat bisto oss raskt med en bekreftelse på at abonnementet var avsluttet, samt at pengene ville være tilbake på vår konto ila 2-3 virkedager.

Dette er en av de beste kundeservice tjenestene vi har opplevd hittil i våre tester av VPN tjenester og det til bare en brøkdel av hva mange tilsvarende VPN tjenester ber om. Sist, men ikke minst må vi bare nevne at vi utrolig nok fikk pengene tilbake allerede neste dag. Dette viser at Surfshark sin 30 dagers pengene tilbake garanti virkelig leverer som lovet og vi kan trygt anbefale deg å prøve Surfshark om du er på jakt etter en robust VPN til en utrolig rimelig pris.

Surfshart en rimelig VPN

Er det mulig å prøve Surfshark gratis?

Som de aller fleste premium VPN aktørene tilbyr ikke Surfshark en gratis prøveperiode. Årsaken til dette er enkelt og greit at det er løpende kostnader knyttet til å tilby VPN tjeneste og du får en av de beste VPN tilgjengelig til en allerede rimelig pris. 

Det kan være du finner gratis prøveperioder hos andre VPN tjenester, men Surfshark, ExpressVPN, NordVPN og andre seriøse VPN aktører anser tjenesten sin som verdt pengene og derfor ingen gratis periode.

Etter å ha testet Surfshark opp mot en rekke tjenester som BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime, Tv2 Play og en rekke andre i forskjellige land er vi overbevist om at det Surfshark tilbyr absolutt er verdt hver krone og er derfor enige om at det ikke er behov for en gratis prøveperiode.

Dersom du likevel skulle ønske prøve en gratis prøveperiode finner det riktignok et alternativ som gir mulighet til å prøve hele server tjenesten til Surfshark gratis i 30 dager. Som bruker kan du nemlig koble deg til OpenVPN fra Surfshark helt gratis dersom du benytter den fleksible 30 dagers pengene tilbake garanti som Surfshark har. 

På denne måten kan du bruke alle tjenestene til Surfshark; Kill switch, Live chat, VPN, Netflix, trygg E post, dedikert ip adresse og en lang rekke servere i et økende antall land og 24/7 kundeservice tilgjengelig på flere språk.

Sist men ikke minst utgjør live chat kundeservice det svært enkelt å benytte pengene tilbake garanti når som helst innen de 30 første dagene.

Les mer: De beste gratis VPN-tjenestene

Hvorfor Velge SurfShark VPN

Skal vi velge noen punkter for hvorfor vi mener du bør velge Surfshark fremfor lignende tjenester er det vanskelig å ikke nevne pris som et argument. Med månedlige priser så lavt som 20,- per måned får du langt mer av det Surfshark VPN tilbyr sammenlignet med f.eks. ExpressVPN og NordVPN. 

VPN tjenester som Surfshark gir blant annet tilgang til servere som gir stabil tilkobling mot Netflix, BBC iPlayer, og mange flere blant de beste strømme tjenestene tilgjengelig. Det er derfor ingen begrensning på hvor du kan se dine favoritt-serier uansett hvilke apper eller tjeneste du benytter til vanlig.

Med et antall servere lavere enn mange flere apper ble vi svært positivt overrasket over hvor enkelt det var å benytte valgfri server til torrent deling fra Surfshark. Det som gjerne kjennetegner beste VPN er at kundeservice alltid er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, men også at siden tilbyr de aller fleste moderne løsninger som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Pay og lignende tjenester som ikke foreløpig er lansert i Norge. 

VPN tjenester som Surfshark har gjerne lite unikt innhold og er derfor helt avhengig av service og tilgjengelighet for å skille sin VPN tjeneste fra lignende aktører. 

Vi ble derfor svært positivt overrasket når Surfshark sin VPN tjeneste gir et bredt utvalg av smarte funksjoner som Kill switch, trygg e post, en lang rekke servere og ikke minst mer utvalg blant Netflix og BBC iPlayer enn du ellers ville hatt tilgjengelig.

Konklusjon

Vi kunne fortsatt å prate om Surfshark sine klare positive sider enda lenger, men vi håper at vi gjennom denne Surfshark anmeldelse har fått frem det vi mener er de klart viktigste punktene Surfshark har å tilby sine brukere. Videre forventer vi at Surfshark vil bli en stadig større utøver i VPN markedet og med sin hyppige vekst fort vil ta en dominerende posisjon blant de aller største aktørene på markedet.

Selskapet har lagt til rette for en aggressiv vekstplan og med sin strategiske plassering samt sentraliserte serverparker er det ingenting som står i veien for at de skal klare ta igjen aktører som ExpressVPN, Cyberghost og NordVPN i fremtiden.

Eneste vi kan gjøre er å fremme det vi mener er et kvalitetsprodukt i VPN markedet og vente i spenning for hva mer Surfshark vil gjøre med tjenesten sin etterhvert som de vokser seg enda større i fremtiden.

Uansett er nok dette en aktør som har kommet for å bli og vi blir ikke overrasket om stadig flere vil oppdage Surfshark som sin foretrukne leverandør av VPN tjenester.

Surfshark VPN

Surfhark er en rimelig VPN med mange avanserte egenskaper. Den er ideell for streaming. Her får du mye for pengene.

Prøv Surfshark
Annonselenke

Alternativer til Surfshark

Surfshark sammenlignet med konkurrentene
Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

purevpn-sumo-logo
PureVPN

God pris på 2 års plan

Gå til PureVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $2,91

  per måned

 • 6500

  i 140 land

 • 10

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256

 • Noen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com