Skip To Content
VyprVPN-norge
Rangert #8 av 13

VyprVPN

4.1 / 5

VyprVPN-norge
$1,66 / mnd

Laveste pris

Prøv VyprVPN
Annonselenke
Det beste med VyprVPN
 • God pris på 3 års abonnement

 • Servere fordelt på over 64 land

$1,66/ mnd

Laveste pris
Prøv VyprVPN
Annonselenke

VyprVPN sammendrag

VyprVPN er en aktør som tar sikkerhet og anonymitet på ramme alvor. Selskapet er strategisk plassert i Sveits som er en kjent personvern bastion i Europa.

Med slagordet “Din data. Våre servere. Ingen tredjeparter” viser VyprVPN sin dedikasjon til brukernes sikkerhet ved å holde hele serverparken in-house. VyprVPN benytter seg av omfattende kryptering og har forvirring teknologi som gjør den optimal til omgåelse av sensur. 

Vår VyprVPN test viser også at selskapet har strenge no-log policier og ikke viser tegn til lekkasjer knyttet til IP og DNS data.

På hastighet derimot har selskapet fortsatt litt å gå på. Hastigheten var tilstrekkelig til å laste ned filer raskt og strømme i HD. 

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Bekreftet no-logs policy

 • Chameleon protokoll omgår web sensur

 • Selveide servere i 64 land

Ulemper
 • Ikke optim

 • iOS mangler funksjonalitet

 • Ingen nettleser utvidelse

 • Tilkoblingsproblemer i Kina

 • Ingen Smart DNS

Nøkkelinfo

laveste pris$1,66/mnd over 36 måneder
topp nedlastningshastighet77Mbps
DatalekkasjerNei
JurisdiksjonSveits
LogginpolicyIngen loggføring
Antall land64
Antall Servere700+
netflix USAJa
Fungerer i KINaDårlig

Vår mening

VyprVPN er en allsidig og effektiv VPN løsning godt egnet til både streaming og økt sikkerhet på nett.

Som grunnlag for vår VyprVPN anmeldelse har vi utsatt tjenesten for omfattende testing og målt dette opp mot ytelse hos tilsvarende aktører. Her har vi sett på punkter som hastighet, tilgjengelighet og sikkerhet. For at en VPN skal være optimal bør den tilby høy sikkerhet med en hastighet som ikke gjør VPN løsningen merkbar. 

Tjenesten oppfyller høye standarder for både sikkerhet og tilgjengelighet, samt er en av svært få aktører som eier hele server nettverket sitt selv.

Derimot på hastighet har våre VyprVPN erfaringer vist at de ligger litt bak tilsvarende aktører. De tilbyr absolutt høy nok hastighet til streaming og arbeid, men oppnådd hastighet når ikke helt opp til det andre aktører tilbyr sine kunder. Dette trekker derfor VyprVPN noe ned sammenlignet med sine 

Les mer om VyprVPN under!

Vyprvpn

VyprVPN hastighet og lokasjoner

Med et overlegent tilbud av hele 300.000+ IP-adresser har VyprVPN blant de mest omfattende tilbudene vi har sett hittil. Disse er fordelt på 700 forskjellige servere i 64 forskjellige land. Utvalget av lokasjoner er godt og selskapet har en jevn fordeling på Nord Amerika, Europa, Asia og Midtøsten.

Dette gjør at de aller fleste brukere vil finne en lokasjon i nærheten av seg slik at optimal hastighet kan oppnås. Det virkelig unike med VyprVPN sitt nettverk av servere er at de ikke benytter seg av noen tredjeparts aktører. Selskapet eier alle serverne selv og kan dermed sikre høy sikkerhet og oppdatert hardware. 

Når det gjelder hastighet merket vi en reduksjon i hastighet på ca 16% når vi koblet opp vår VyprVPN Test. Dette er et relativt stort fall i hastighet, men på en 100 mbps linje er det fortsatt tilstrekkelig med hastighet igjen. Den mest stabile hastigheten vi oppnådde lå på 77.2 mbps. Fordelen er at denne hastigheten holdt seg svært stabil og vi opplevde kun marginale fall fra denne hastigheten. På langdistanse tilkoblinger derimot opplevde vi svært lave hastigheter på en del områder. De fleste lå fortsatt over 50 mbps i hastighet, men sammenlignet med andre premium aktører i bransjen er dette lav hastighet. 

VyprVPN lokasjoner

VyprVPN Logging policy og eierskap

VyprVPN er et datterselskap av Golden Frog GmbH som igjen ligger under Powerhouse Management paraplyen. Selskapet tilhører ekteparet Ron og Carolyn Yokubaitis som helt side 1994 har utviklet løsninger for IT sikkerhet.

Hensikten bak VyprVPN var å fjerne så mange tredjeparts leverandører som mulig og dermed oppnå optimal sikkerhet for brukerne. Dette har gjort at selskapet ber om omfattende tillit fra sine brukere, men de har hittil leverte et utmerket produkt tilbake. 

Når det gjelder logging policy viser vår VyprVPN test at selskapet er en av få aktører med absolutt no-log policy. En gjennomgang av selskapets brukervilkår viser at de ikke samler inn noen form for data fra brukerne sine, verken opprinnelig IP eller den som blir tildelt gjennom VPN tjenesten. De samler heller ikke inn informasjon om tilkoblinger, internett hastighet, trafikk eller kommunikasjon mellom servere.

Ved å ha svært åpne retningslinjer har selskapet gjort det tilnærmet umulig for tredjeparts selskaper å samle inn data når du benytter deg av VyprVPN. Selskapet har tidligere hatt noe mer uklare retningslinjer, men disse har siden blitt oppdatert og vi har nå full tillit til at selskapet står bak sine retningslinjer.

Sikkerhet og personvern 

På sikkerhet oppfyller selskapet alle kravene man kan kreve av en premium VPN aktør. Vår VyprVPN anmeldelse viser at selskapet blant annet benytter seg av IKEv2, OpenVPN, L2TP, Proprietary og WireGuard protokoller.

På kryptering benytter de gullstandarden til bransjen med AES-256 bit kryptering. De har også inkludert en rekke smarte funksjonaliteter for økt sikkerhet som blant annet DNS Leak Blocking, First-party DNS, TCP Port 443 støtte og en integrert VPN Kill Switch. Du kan også velge å bruke split tunneling for å øke sikkerheten din ytterligere på flere av serverne. 

Personvern står høyt i fokus hos VyprVPN. Selskapet har svært detaljerte brukervilkår og spiller helt åpent med sitt synspunkt på brukernes personvern. Dette gjør at vi har høy tillit til selskapet og at de beskytter sluttbrukerne på en betryggende måte. Chameleon protokollen til selskapet har gjort at tjenesten raskt har blitt populær i svært sensurerte land der personvern ellers er svært utsatt.

Blant annet fungerer løsningen godt i UAE, Tyrkia, Thailand, Saudi Arabia, Russland, Syria og Kina. Dog er det verdt å merke seg at plattformen den seneste tiden har hatt noe tilkoblingsproblemer i Kina. 

Sikkerhetsfunksjoner
 • DNS Lekkasje Blokking

 • First-party DNS

 • Støtter TCP Port 443

 • VPN Kill Switch

VyprVPN Streamingtjenester

I begynnelsen var våre VyprVPN erfaringer med streaming langt fra optimale. Dette ser derimot ut til å ha bedret seg i den nyeste versjonen av tjenesten der den nå tilbyr tilgang til et bredt utvalg strømmetjenester.

vyprvpn for windows

Hvor mye koster VyprVPN?

På prising er VyprVPN sjeldent blant de billigste alternativene. De tilbyr tre forskjellige betalings pakker med månedlig, årlig og en treårig plan. Den lengste planen er uten tvil det billigste alternativet og der kan du oppnå opptil 87% rabatt sammenlignet med den månedlige prisen.

Ulempen er at du må betale hele beløpet på forhånd, men om du er på jakt etter en god VPN tjeneste og skal bruke den lenge vil det være verdt investeringen for de fleste. Vi har også lagt merke til at prisen i britiske pund og amerikanske dollar er helt like. Dette betyr at du bør koble deg opp til en amerikansk server og betale i USD fremfor GBP for å få det billigste alternativet. 

Når det kommer til betalingsalternativer kan du benytte deg av kredittkort, PayPal og UnionPay hos VyprVPN. Selskapet har også en 30-dagers pengene tilbake garanti som gjør at du uten spørsmål kan få pengene tilbake om du ikke er helt fornøyd med tjenesten. De tillater foreløpig ikke kryptovaluta, men etterhvert som stadig flere konkurrenter tar imot dette som betaling forventer vi at også VyprVPN etterhvert vil åpne for dette.

VyprVPN Prisplan

Månedlig
US$ 12,95/mnd

30 dagers pengene tilbake garanti

12 måneder
US$ 3,75/mnd

Trukket $45 årlig

Spar 71%

36 måneder
US$ 1,66/mnd

Trukket US$60 hvert 36 måned

Spar 87%

VyprVPN Brukervennlighet

Det er ingen tvil om at brukervennlighet har vært en prioritet når VyprVPN ble utviklet. Applikasjonen er svært oversiktlig og enkel å navigere seg rundt. Du kan raskt og enkelt velge ønsket lokasjon eller velge den raskeste tilkoblingen tilgjengelig.

Noe som gjør at VyprVPN passer utmerket for både nye og erfarne brukere er at de på en enkel og oversiktlig måte illustrerer alle sine avanserte innstillinger. De har også et gjennomgående design som gjør at når du først har gjort deg kjent med applikasjonen på en av plattformene vil du raskt og enkelt kunne navigere deg på alle de tilsvarende appene. 

VyprVPN Brukervennlighet på forskjellige enheter

Du kan bruke VyprVPN på de aller fleste standard plattformer inkludert Windows, Mac, iOS og Android. De tillater inntil fem tilkobler samtidig som for de aller fleste vil være tilstrekkelig. Våre VyprVPN erfaringer viser at applikasjonene er svært gjennomgående på samtlige plattformer.

VyprVPN er derfor godt egnet til både Mac og Windows, uten at du mister viktige funksjonaliteter. Dette er noe en rekke andre aktører sliter med og gjør at VyprVPN derfor er et utmerket valg uansett hvilket operativsystem du bruker, eller dersom du ønsker å ha det installert på flere forskjellige enheter samtidig. 

De har et gjennomgående design som er likt på alle plattformer som gjør at det både føles og fungerer på en tilnærmet lik måte. Dette gjør at du enkelt kan konfigurere tjenesten etter egne ønsker og oppnå de resultatene du har behov for.

De tilbyr også en egen applikasjon som kan installeres på nettverksruteren din. Det eneste vi savner fra VyprVPN er nettleserutvidelser. Selskapet tilbyr ikke utvidelser for nettleser, noe som stort sett alle tilsvarende aktører har klart å utvikle. 

VyprVPN-norge

VyprVPN er en aktør i Sveits som tar sikkerhet og anonymitet på ramme alvor.

Prøv VyprVPN
Annonselenke

Kundeservice hos VyprVPN

Da vi skulle teste kundeservice viser våre VyprVPN erfaringer at live chat er det absolutt enkleste alternativet for å få hjelp. Selskapet har også et bibliotek med veiledning og e-post korrespondanse, men vi opplevde at veiledningene var mangelfulle.

Det var ikke like omfattende tilgang til informasjon som en rekke andre aktører har og det tok en stund å få svar via e-post. Når vi forsøkte å koble oss opp til live chat funksjonen tok det noen minutter før vi kom i kontakt med noen, men til gjengjeld var de kunnskapsrike og hjelpsomme. 

Alt-i-alt er kundeservice tilstrekkelig, men vi skulle gjerne sett at de utvidet biblioteket med selvhjelp artikler betydelig for å måle seg med konkurrenter. Dette ville spart både brukere og kundeservice for en rekke problemer og muligens også gjort ventetiden kortere.

Et pluss er de svært detaljerte installasjons videoene som selskapet har. Her får du omfattende veiledning i hvordan komme i gang med tjenesten og få mest mulig ut av den. 

vyprnvpn netverk

Hvorfor Velge VyprVPN

Vi kan trygt anbefale VyprVPN til brukere som ser etter økt internett sikkerhet og personvern. Dette betyr ikke at tjenesten er uten feil, men den treffer godt på det den leverer.

Som vi tidligere har nevnt i vår VyprVPN anmeldelse har Golden Frog utviklet omfattende sikkerhet og teknologien bak Chameleon protokollen gjør tjenesten attraktiv. Noe vi fortsatt mangler er utvidelser til nettlesere som Chrome og Firefox som alle premium aktører bør kunne tilby. 

VyprVPN har også forbedringspotensiale på hastighet der de ikke når helt opp til tilsvarende VPN løsninger og prisnivåer. Når dette er sagt er VyprVPN fortsatt en svært god VPN tjeneste og vil gi høy sikkerhet til de aller fleste formål. For en sluttbruker som verdsetter sikkerhet og personvern vil den derfor være et godt valg. 

VyprVPN-norge

VyprVPN er en aktør i Sveits som tar sikkerhet og anonymitet på ramme alvor.

Prøv VyprVPN
Annonselenke

Alternativer til VyprVPN

VyprVPN sammenlignet med konkurrentene
VyprVPN-norge
VyprVPN

God pris på 3 års plan

Gå til VyprVPN

Annonselenke

 • God på pris

 • $1,66

  per måned

 • 700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256 og AES-128

 • Ingen logging

expressVPN
ExpressVPN

Sikkerhet i høysetet

Gå til ExpressVPN

Annonselenke

 • God hastighet

 • $6.67

  per måned

 • 3.000+

  i 160 lokasjoner

 • 3

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

NordVPN
NordVPN

Mye VPN for pengene

Gå til NordVPN

Annonselenke

 • Topp kvalitet til en god pris

 • kr 33

  per måned

 • 5.500+

  i 61 lokasjoner

 • 6

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Linux

 • 256-bit AES, dobbel kryptering

 • Ingen logging

Surfshark VPN
Surfshark

Svært god pris

Gå til Surfshark

Annonselenke

 • Best på pris

 • $2,04

  per måned

 • 1.700+

  i 64 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256-GCM kryptering, IKEv2/IPsec, OpenVPN

 • Ingen logging

CyberGhost VPN
CyberGhost

Seriøs med sikkerhet

Gå til CyberGhost

Annonselenke

 • God på sikkerhet

 • €1,99

  per måned

 • 7.100+

  i 90 land

 • 7

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • 256-bit AES

 • Ingen logging

Private Internet Access

God pris på 3 års plan

Gå til Private Internet Access

Annonselenke

 • God på pris

 • $2,08

  per måned

 • 35,900

  i 77 land

 • Ubegrenset

  enheter

 • Android, iOS, Mac, Windows, Smart TVer Linux

 • AES-256, AES-128

 • Ingen logging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com